Christian Antal
Daglig leder, CA Technology Systems AS Kontorsted mangler
Jobber i
CA Technology Systems AS
Kindernay Corp. lager verdens mest avanserte girsystem for elsykler, e-mountainbikes, og vanlige sykler. Kindernay XIV er det letteste og kraftigste interne girsystemet på ma...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Remi Lelievre
Head of Sales
CA Technology Systems AS
Oslo
Karl Norstein
Daglig Leder
Tudos.no
Oslo
Gro Strømnes
Leder administrasjon og HR
Diabetesforbundet
Oslo
Annette Bentzen
District Manager Own Retail Nordic
Villeroy & Boch Norge AS
Oslo
Kim Sandvig
Partner
Barker
Oslo
Annemiek Loonen
CFO
Primaverde BV is a Dutch company exporting to Europe with a network of distributors and retailers. We are looking for an outgoing, active Account Manager to join our team and take care of Norwegian market.
Primaverde B.V.
Oslo, Drammen
Nils Bjerke
Avdelingsleder
Avdelingsleder i Stendi.
Stendi
Oslo, Alta +9
Jesper Tørstad
Innehaver
Vi ser etter deg som ønsker å styre sin egen arbeidsdag ved å jobbe hjemmefra. T&B ble etablert i februar 2017 og har ansatte over hele Norge. Vi har både salgskonsulenter i lokaler og som jobber hjemmefra. Vi driver med salg over telefon til privatmarkedet og selger lettsolgte produkter som alle kan selge. Vi gir god opplæring og tett oppfølging uavhengig om du jobber i en av våre lokale eller om du jobber fra ditt eget hjem slik at du skal bli dyktig og kan tjene ubegrenset med penger. Vi har et av markedets høyeste lønnsvilkår ettersom vi samarbeider med de største aktørene i Norge. Vi har aldri hatt noe krav om tidligere salgserfaring for å jobbe hos oss, dette skyldes at vi selger lettsolgte produkter + god opplæring/tett oppfølging som nevnt over. Alt du trenger er en datamaskin + et headsett for å kunne søke på stillingen. Ønsker du å være din egen sjef, tjene gode penger og jobbe hjemmefra? Vel, da kan du sende inn en søknad til: Jesper@tbco.no, så tar vi en nærmere prat!
T&B
Oslo, Trondheim
Roar Hoff
Daglig leder
Hoff Snekkerverksted AS
Oslo, Lillestrøm
Allan Spelmann
Salgssjef
TOPdesk
Oslo
Vis alle