Christopher Iversen
Markedsføring, Namdal Ingeniør og Byggtjenester AS Norge
Jobber i
Namdal Ingeniør og Byggtjenester AS
Namdal Ingeniør- og Byggtjenester AS (nib-as) er et lokalt ingeniørfirma med base i Kolvereidog markedsområde i hele Namdal. Nib-as har siden oppstarten i 2009 tilbu...
Relaterte Profiler
Per Inge Dalheim
Daglig leder
Jeg jobber som daglig leder i Educo Rekruttering As, og er på jakt etter kompetanse innen ulike ingeniørfag. Akkurat nå er jeg på jakt etter en nyutdannet trainee-kandidat innen VVS-område.
Educo Rekruttering AS
Vefsn
June M. Kvål
Stabsoffiser rekruttering
Hæren / Krigsskolen
Oslo
Odd Anders Amdahl
Leder for Kompetanse og Forbedring
Ø.M. Fjeld AS
Oslo, Lillehammer +7
AIESEC
Nasjonale Kontor
AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.
AIESEC
Oslo, Trondheim +2
Must
Multiconsult for studenter
Must er Multiconsults samlebetegnelse for satsingen mot studenter ved universiteter og høyskoler.
Multiconsult
Tromsø, Narvik +16
Sif Løvdal
Rekrutteringsansvarlig
AF Gruppen
Oslo, Bergen +3
Dan Andre B. Bøe
Daglig leder
Roald Larsen AS
Nittedal
Alette Kronberg
Rekruttering
Rekrutteringskonsulent for Spar Bemanning
Spar Bemanning AS
Akershus, Oslo
Christer O Hansen
Daglig leder
Christer Hansen er daglig leder og grunnleger av selskapet Top Recruit AS. Han har jobbet med ansettelser i 8 år, og i 2012 bestemte han seg for å starte innen rekruttering og headhunting. Han hadde selv benyttet seg av ulike byråer til rekruttering, og ønsket utifra sine erfaringer med divers byråer og starte sitt eget rekrutteringskonsept. Idag har Top Recruit AS jobbet med rekruttering innen salg, regnskap og revisjon, bygg og anlegg og høyere administrative stillinger. Fokus område til Top Recruit AS skal være å ha så god innsikt som overhode mulig i våre kunders verdier og visjoner. Våre kunder skal få en følelse av at vi er ansatt internt hos de. Våre kandidater skal få en følelse av at de får ærlige tilbakemeldinger til enhver tid som skaper utvikling for kandidaten, og vårt fokus skal være "riktig person, til riktig leder, riktig miljø og riktig stilling"
Top Recruit AS
Oslo, Skien
Linda Thue Lydersen
Rekrutteringsrådgiver
Vi er alltid på jakt etter kandidater som ønsker utfordrende oppgaver og nye muligheter. Vi leier ut, men rekrutterer også til faste stillinger.
Skuteviken Personell AS
Bergen, Stavanger
Vis alle