Marianne Grimsøen
Leder Utvikling, ISS Facility Services AS avd People & Culture Kontorsted mangler
ISS Facility Services AS er en del av et verdensomspennende, børsnotert Facility Management-selskap med 500.000 ansatte og hovedkontor i København, Danmark.

I Norge er ISS markedsleder og driver utviklingen i bransjen av både teknologi- og tjenester. Selskapet har en ambisjon om kontinuerlig organisk vekst og investeringer i vår viktigste ressurs, våre ansatte. ISS Norge leverer i dag tjenester innen eiendom, renhold, catering og kontorstøtte, både som integrerte løsninger og som enkeltstående tjenester. ISS Norge omsetter for mer enn 5 mrd. NOK og er en av Norges største arbeidsgivere med over 10.000 ansatte. Selskapet har 60 regionskontorer med hovedkontor i Oslo. Les mer
Jobber i
ISS Facility Services AS avd People & Culture
ISS Facility Services AS er en del av et verdensomspennende, børsnotert Facility Management-selskap med 500.000 ansatte og hovedkontor i København, Danmark.
I No...
Relaterte Profiler
Christina Johansen
HR-spesialist, rekruttering og employer branding
NCC
Oslo, Tromsø +10
Eleni Askim Simeou
Marked og politikk
Ungt Entreprenørskap
Oslo, Tromsø +5
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Jannike Haneborg
Rekrutteringsansvarlig
Norges Bank
Oslo
Solvor Landvik
HR Rådgiver
Rambøll
Utlandet, Oslo +14
Ingrid Elisabeth Stensrud
Intern
Gjensidige
Oslo, Alta +30
Ole Emil Johnsen
Senior kommunikasjonsrådgiver
Jeg jobber som senior kommunikasjonsrådgiver i COWI. Min oppgave er å støtte fagmiljøene med å formidle og dele sin fagkompetanse med markedet, bransjen og andre medarbeidere. Dette for å bidra til kunnskapsdeling og smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Vi ser etter de som er nysgjerrige av natur, er god til å dele kunnskap, opptatt av å lære og utvikle både egne og andres ferdigheter og som er en lagspiller.
COWI
Oslo, Tromsø +22
Vanja Konradsen
Prosjektleder, Frivillig.no
Frivillighet Norge
Oslo
Henrikke Ulvund
Prosjektkoordinator
Ungt Entreprenørskap
Oslo, Tromsø +5
Jørgen Osnes
studentkontakt
SIEMENS ENERGY
Siemens
Oslo, Trondheim +4
Vis alle