Leif Harald Olsen
Daglig leder, Storjord Montessori Kontorsted mangler
Jobber i
Storjord Montessori
Storjord Montessoriskole ble oppstartet høsten 2018. Vi er en statlig godkjent privat skole basert på Maria Montessoris pedagogiske metoder. Per i dag har skolen 15 el...
Relaterte Profiler
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Marius Hafstad
HR Assistent
Norges Bank
Oslo
Sunniva Sandanger
Daglig leder
Jeg jobber som daglig leder ved Nyskolen i Oslo, noe som innebærer et mangfold av oppgaver fra personalansvar, undervisning, administrasjon, pedagogisk utviklingsarbeid, utevakter og i ny og ned oppvask... Nyskolen ser etter entusiastiske lærere som brenner for både fag og mennesker, som vil lære nye ting hele tiden, som vil ha en arbeidsplass og en verden der vi tar godt vare på hverandre og som vet at dette er noe vi må gjøre sammen.
Nyskolen
Oslo
Åste Laberg
Mor
Åste Laberg og Espen Grimstad
Danish Rana
Daglidgleder
Flexi Bemanning Viken er din pålitelige partner når det gjelder bemanningstjenester for barnehager, helse og lager. Vi forstår viktigheten av å ha riktig personell på plass for å sikre en smidig og effektiv drift. Vårt dedikerte team jobber hardt for å finne kvalifiserte kandidater som passer perfekt til dine behov og bidrar til å opprettholde en stabil og produktiv arbeidsstyrke. Vi streber etter å gi enestående service og skape verdifulle langsiktige partnerskap med våre kunder. Med Flexi Bemanning Viken kan du være trygg på at bemanningen din er i gode hender.
Flexibemanning Viken AS
Fredrikstad, Halden +8
Benedicte Lütken
leder
Daglig leder for Smestad Aktivitetsskole (Smaks). Smaks er en privat aktivitetsskole i Oslo, med stor spredning i ansattgruppen for å dekke behov hos barn med like stor, om ikke større spredning av interesser og behov.
Smestad aktivitetsskole
Oslo
Inger Marie Myhren
Daglig leder
Daglig leder og søker etter pedagogisk leder som skal være styrers stedfortreder
Mosogn barnehage SA
Åsnes
Truc Mong Vo
Administrasjonssjef
House of Math AS
Trondheim, Bergen +6
Monica Gundersen
Country Manager Norway
Country manager for Superprof Norge. Jeg ser etter lidenskapelige og dedikerte mennesker som ønsker å dele kunnskap og ferdigheter med andre. Vi har ingen krav til formell utdanning eller abeidsfaring, kun mennesker som er tålmodige, finner glede i å undervise andre og har en viss pedagogisk evne. Med en emneliste på over 1200 fag, har vi troen på at alle har noe å undervise. Disse emnene inkluderer alt fra skolefag, språk og leksehjelp til ferdigheter som styrketrening, dans eller musikk.
Superprof
Norge
Øyvind Berg
Rektor
Den norske skolen i Brussel
Belgia
Vis alle