Peter
Eier, Klassisk Massasje Klinikk Oslo, Norge
Jobber i
Klassisk Massasje Klinikk
Klassisk Massasje Klinikk satser på tryghet og kvalitett.
Vi vil også samarbeide med andre aktøreer innen helse og velvære.
 
Helse ell...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Tone Kjefsøy
HR rådgiver
Akershus universitetssykehus HF (Ahus)
Lørenskog, Oslo
Norill Ask
Daglig leder
Daglig leder og eier Nectar, Oslo. Søker ekstrahjelp til butikken Nectar, Gunerius kjøpesenter Oslo
NECTAR
Oslo
Marlene Lundquist
HR Consultant
Verisure AS
Oslo, Trondheim +1
Morten Bakke Kristoffersen
Rekrutterer
Jobber som rekrutterer i Capra Consulting AS, et IT konsulenthus som satser knallhardt på å være best innen JavaScript, Java og AWS. Jeg har hovedansvar for kandidater med litt erfaring, men ønsker å komme i kontakt med både studenter og seniorer.
Capra Consulting AS
Oslo
Mari Altersved
Rekrutterer
Capra er et konsulenthus som satser beinhardt på JavaScript frontend, Java backend og teknisk arkitektur. I tillegg har vi landets sterkeste fagmiljø på AWS. Vi er i dag ca. 80 stykker og kort sagt så står vi for flat struktur, bratt læringskurve og spennende prosjekter. Vi ser spesielt etter folk som kan eller vil programmere java eller javascript, har over snittet interesse for teknologi. Vi trigges også av AWS, Docker, Microservices og DevOps. Ta gjerne kontakt hvis dette er noe som også du brenner for!
Capra Consulting AS
Oslo
Jon Martin Tafjord
Fetch AS
Oslo
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Emma Wirenhed
Content and production manager
Jeg jobber som Content and Production manager i Mediaplanet. Mediaplanet er en av verdens største Content Marketing-bedrifter. Vi har 15 kontorer i Europa og Nord-Amerika. I Oslo produserer vi omtrent 100 kampanjer per år, som distribueres digitalt via våre nettsider, men også med Aftenposten, Dagbladet, Dagbladet Magasinet og Finansavisen. Vi er alltid på jakt etter flinke tekstskribenter til våre kampanjer. Studerer du mediefag og vil du være praksiselev hos oss? Da har du også en stor mulighet til å lære mye på kort tid. Ta kontakt!
Mediaplanet
Oslo
Akbar Niazi Ali
Daglig leder
Transport 1 AS er nyetablert selskap som er godt under utvikling. Vi tilbyr transporttjenester for store og små bedrifter. Vi ser etter sjåfører med egen bil (varebil 8 paller) og er selvstendig Krever: Serviceinnstilt og kvalitetsbevisst Effektiv God fysikk Førekort kl B Selvstendig Send gjerne mail på post@transport1.as Eller ring 41284346
Transport1 AS
Oslo
Vy Le
Vy Le
Sushi Adamstuen Restaurant har det gledelig formål av å gi gjestene våres Sushi av høy kvalitet til fornuftige priser. Vi lager fersk Sushi til alle anledninger og leverer god kvalitet og råvarer.
Sushi Adamstuen n Wok
Oslo
Vis alle