Ludvig Sebastian Lohne
HR-Rådgiver, ABO Regnskapsservice AS Oslo, Norge
Jobber i
ABO Regnskapsservice AS
ABO Regnskapsservice AS er et innovativt og veldrevet autorisert regnskapsførerselskap beliggende på Holtet 45 på Stabekk i Bærum. Selskapet ble etablert s...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
AIESEC
Nasjonale Kontor
AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.
AIESEC
Oslo, Trondheim +2
Truc Mong Vo
Administrasjonssjef
House of Math AS
Trondheim, Bergen +6
Linn Hesthag
University Relations Manager
Jeg jobber med rekruttering fra universitet i Norden, kommer fra psykologi bakgrunn og det beste med jobben min er å få snakke med akkurat DEG om hva du kunne tenke deg å jobbe med. Vi ser etter software ingeniører, design og UX og i tillegg kandidater til våre Graduate Program både innenfor salg og supply chain. Ta gjerne kontakt om du vil finne ut mer om hvordan det er å jobbe hos Cisco.
Cisco Systems
Bærum
Christer O Hansen
Daglig leder
Christer Hansen er daglig leder og grunnleger av selskapet Top Recruit AS. Han har jobbet med ansettelser i 8 år, og i 2012 bestemte han seg for å starte innen rekruttering og headhunting. Han hadde selv benyttet seg av ulike byråer til rekruttering, og ønsket utifra sine erfaringer med divers byråer og starte sitt eget rekrutteringskonsept. Idag har Top Recruit AS jobbet med rekruttering innen salg, regnskap og revisjon, bygg og anlegg og høyere administrative stillinger. Fokus område til Top Recruit AS skal være å ha så god innsikt som overhode mulig i våre kunders verdier og visjoner. Våre kunder skal få en følelse av at vi er ansatt internt hos de. Våre kandidater skal få en følelse av at de får ærlige tilbakemeldinger til enhver tid som skaper utvikling for kandidaten, og vårt fokus skal være "riktig person, til riktig leder, riktig miljø og riktig stilling"
Top Recruit AS
Oslo, Skien
Ole Toft
Daglig leder
Computanse
Hamar, Bærum
Must
Multiconsult for studenter
Must er Multiconsults samlebetegnelse for satsingen mot studenter ved universiteter og høyskoler.
Multiconsult
Tromsø, Narvik +16
Marthe Haugen Stranden
HR-rådgiver
Norconsult
Hammerfest, Vadsø +22
Marius Kjeldahl
CTO, Software Developer
Oliasoft AS
Oslo, Bærum
Bjørn Daldorff Porsum
Lead Commercial Manager
Altona Security Engineering AS
Bærum
Charlotte Birkeland
HR Consultant
Jobber med bla Rekruttering. Ser etter kandidater med erfaring fra varehandel.
Top-Toy Norge
Oslo, Tromsø +27
Vis alle