Arve Kvalsvik
Founder, Tweakly Kontorsted mangler
Jobber i
Tweakly
Tweakly er en norsk tech-startup som skal hjelpe ledere å forbedre prestasjonene i sine team. 
Målet vårt er å lansere i januar 2020. Vi skal inn ...
Relaterte Profiler
Andreas Gresvik
Assisterende daglig leder
Eventhallen
Oslo
Christina Johansen
Leder rekruttering og employer branding
NCC
Oslo, Tromsø +9
Dan Wange
Rekrutteringsansvarlig
Karabin AS
Oslo, Trondheim +2
Helge Rustand
adm dir
Vi ser etter Prosjektledere
HR Prosjekt as
Oslo
Christian Melstrøm
Studio Manager
Daglig leder og studio manager for Shoots AS
Dogdavid
Oslo
Dag O. Eriksen
Dag O. Eriksen
Search & Selection advisor
Raad Gruppen AS
Oslo
Marcus Bakke
Partner/ kommunikasjonsansvarlig
Jeg søker etter to dyktige frisører som brenner for faget. Dersom du er strukturert, positiv, kreativ og serviceorientert, kan vi tilby en spennende arbeidsplass med frihet under eget ansvar.
Hair Play
Oslo
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Hilde Schjerpen
HR Business Partner
En karriere hos Canon handler om lidenskap. Engasjement og stolthet over det vi gjør, inspirerer medarbeiderne våre til å oppnå resultater. Dette bidrar til vår nyskapende og ledende posisjon innen bildebehandling – med produkter, løsninger og tjenester for alt fra forbrukere og bedrifter til kringkasting og medisin.
Canon Norge
Oslo, Bergen +5
Desireé Høier
Administrasjon
Desiree er administrasjonskoordinator i A-2 Norge AS. Vi ser etter personer som ønsker å arbeide med prosjektledelse og rådgivning.
A-2 Norge AS
Utlandet, Oslo
Vis alle