Haakon Magistad
Daglig leder, Zvipp AS Kontorsted mangler
Jobber i
Zvipp AS
Zvipp er Norges ledende og mest sømløse delingstjeneste for elektriske sparkesykler til privatmarkedet i Norge.
Vi i Zvipp er brennende opptatt av teknologi...
Relaterte Profiler
Ann Kristin Søreid
HR-direktør
Jeg jobber som HR direktør i JM Norge. I JM utvikler vi spennende prosjekter og er på jakt etter deg som kan leve etter våre verdier og som er opptatt av lønnsomhet i prosjektene Våre medarbeidere er stolte over å jobbe JM - vi er en solid virksomhet med et svært godt arbeidmiljø.
JM Norge AS
Oslo, Bergen +4
Håkon Rosario Svebak
Manager Sponsorships & Employer Branding
In DNV GL I get the opportunity to work with highly skilled professionals, and to use my skills to create efficient employer branding for our company. If you are purpose driven and values led, and with relevant skills, we might be just what you are looking for.
DNV GL
Utlandet, Oslo +18
Joseph Darling Henriksen
Grunnlegger og Daglig Leder
High Value Norge
Oslo, Vestby
Beate Dahl
Teamleder
Hei Jeg er teamleder for telefonteamet på Aleris Rønten Kundesenter. Min oppgave består i lede telefonteamet til å jobbe smartere, holde fokus samt at jeg har personalansvar. Mitt team består av 29 hoder, der 4 av disse er tilkallingsvikarer. I denne runden søker vi etter en Pasientkoordinator til telefonteamet på Aleris Røntgen på Lillestrøm. Arbeidsoppgavene vil primært være å besvare og behandle innkommende kundehenvendelser på telefon. Vi fokuserer på at pasientene skal vite om de valgmuligheter de har. Det er ønskelig med snarlig oppstart (april 2018) i et vikariat som har varighet til 1.Oktober 2018, med mulighet for forlengelse.
Aleris
Oslo, Tromsø +17
Dag O. Eriksen
Dag O. Eriksen
Search & Selection advisor
Raad Gruppen AS
Oslo
Ola Bakke Pedersen
Salgs- og Eventkoordinator
Rudskogen Motorsenter AS
Oslo
Snezana Krizan
Organisasjonsrådgiver
Sex og Politikk
Oslo
Christopher Carey
Administrerende Direktør
Uniflex Bemanning
Oslo, Trondheim +2
Gjermund Sivertsen
Daglig Leder
Daglig leder i Sivertsen Pop & Jazz Skole. Vi ser stadig etter nye dyktige medarbeidere som kan være med på å skape en bedre hverdag til våre studenter og lærere. Ønsker du jobb? Kontakt på stilling@popjazz.no Vel møtt! Vennlig hilsen Gjermund Sivertsen Daglig leder
Sivertsen Pop og Jazz Skole
Oslo
Petter Bruflat
Økonomi Sjef
Dekkgutta AS
Oslo
Vis alle