Haakon Magistad
Daglig leder, Zvipp AS Kontorsted mangler
Jobber i
Zvipp AS
Zvipp er Norges ledende og mest sømløse delingstjeneste for elektriske sparkesykler til privatmarkedet i Norge.
Vi i Zvipp er brennende opptatt av teknologi...
Relaterte Profiler
Dag O. Eriksen
Dag O. Eriksen
Search & Selection advisor
Raad Gruppen AS
Oslo
Gjermund Sivertsen
Daglig Leder
Daglig leder i Sivertsen Pop & Jazz Skole. Vi ser stadig etter nye dyktige medarbeidere som kan være med på å skape en bedre hverdag til våre studenter og lærere. Ønsker du jobb? Kontakt på stilling@popjazz.no Vel møtt! Vennlig hilsen Gjermund Sivertsen Daglig leder
Sivertsen Pop og Jazz Skole
Oslo
Jacob Fjeldheim
Sales Manager
Spice - Pizza & Kina Expressen
Oslo, Bærum
Sif Løvdal
Rekrutteringsansvarlig
AF Gruppen
Oslo, Bergen +3
Natur og Ungdom
Anna Birkeland Olerud
Natur og Ungdom er Norges største og viktigste miljøvernorganisasjon for ungdom. Vi ser etter unge mennesker som har lyst til å bruke noen år på å utgjøre en forskjell.
Natur og Ungdom
Oslo
Trine Bjonum
Innleid konsulent / traineekoordinator
Lang erfaring med HR, ledelse og rekruttering - og spesifikk erfaring med utvikling av ung arbeidskraft på vei inn i arbeidslivet. I Sporveien jobber jeg med traineeprogrammet og med rekruttering av nye traineer.
Sporveien
Oslo
Caroline Heiberg
HR
Vi søker deg som har begynt på en bachelorgrad eller snart er ferdig med mastergradutdannelsen innen økonomi, finans, sivilingeniør eller lignende studier. Alle kandidater bør ha et gjennomsnitt på minimum B eller tilsvarende, gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk, og stor interesse for og ønske om å lære mer om finans.
SEB
Utlandet, Oslo
Leila Laksiri
Rekrutteringskonsulent
Jeg er ansvarlig for rekruttering av nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter. Er du student eller nyutdannet, og har spørsmål vedrørende en mulig karriere hos Sopra Steria? Ta kontakt med meg!
Sopra Steria
Oslo
Christopher Carey
Administrerende Direktør
Uniflex Bemanning
Oslo, Trondheim +2
Ole Emil Johnsen
Senior kommunikasjonsrådgiver
Jeg jobber som senior kommunikasjonsrådgiver i COWI. Min oppgave er å støtte fagmiljøene med å formidle og dele sin fagkompetanse med markedet, bransjen og andre medarbeidere. Dette for å bidra til kunnskapsdeling og smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Vi ser etter de som er nysgjerrige av natur, er god til å dele kunnskap, opptatt av å lære og utvikle både egne og andres ferdigheter og som er en lagspiller.
COWI
Oslo, Tromsø +22
Vis alle