Heidi Elisabeth Larsen
Prosjektleder, Look North Trainee Sortland, Norge
Jobber i
Look North Trainee
Look North Trainee rekrutterer nyutdannede kandidater på bachelor- og masternivå. Formålet er å styrke Lofoten og Vesterålen med de skarpeste hodene s...

Look North Trainee Trainee

Look North Trainee rekrutterer nyutdannet kandidater på bachelor- og masternivå. Formålet er å styrke Lofoten og Vesterålen med de skarpeste hodene som kan forme framtida vår i rett retning.  Sammen med våre bedrifter skal vi finne de rette traineene til rett jobb, og samtidig markedsføre Lofoten og Vesterålen som det råeste stedet å kickstarte karrieren sin. Lofoten og Vesterålen har ALT Det mest fascinerende med Vesterålen og Lofoten er potensiale som ligger her og dupper. Ikke bare er vi velsignet med vakker natur, men regionene har et enormt vekstpotensiale. Det kryr av spennende bedrifter som ønsker å kapre de skarpeste hodene. Dette er din mulighet til å kickstarte karrieren og påvirke framtida til en av de mest spennende næringsarenaene i Norge. Hva skjer i traineeåret? Som trainee får du et sosialt nettverk, seminarer, gode kontakter i næringslivet og en utenlandsreise som gir deg faglig merverdi. Bli kjent Når du ankommer, blir du raskt kjent med resten av gjengen. Vi er akkurat mange nok til at du ankommer til en ferdig fiks vennegjeng som er like opptatt av å oppdage regionen som du. Fagsamlinger Gjennom året møtes vi for skreddersydd fagpåfyll som styrker din utvikling som ansatt, og rigger deg til å klatre videre i karrierestigen der du er trainee. Sosiale treff Det fine med Look North er at du er trainee i noens drømmeferie. Vi møtes ofte for å dra på tur, oppdage regionen og for å få et sosialt nettverk blant vesterålingene og lofotværingene. Bedriftsbesøk For å få et godt profesjonelt nettverk i regionene drar vi på bedriftsbesøk. På den måten blir du bedre kjent med resten av arbeidsmarkedet og får uvurderlige kontakter for videre utvikling. Studietur utenlands Vi tar med traineene på skreddersydd studietur utenlands slik at de får besøke en internasjonal bedrift. Tidligere har vi vært i Brussel, Dublin og New York.
Antall traineer
10
Sted
Sortland, Lødingen, Flakstad, Vestvågøy, Vågan, Hadsel, Bø i Nordland, Øksnes, Andøy
Les mer

Relaterte Profiler
Agnethe Nordgård
Senior Kunderådgiver- Salg & Marked
IT Kunderådgiver
Serit Harstad
Harstad, Sortland
Eirik Berg
Forretningutvikler
Serit Harstad
Harstad, Sortland
Anette Tverdal
HR-leder
Asplan Viak
Utlandet, Oslo +26
Caroline Kindle
HR-leder rekruttering og employer branding
Arbeid med innemiljø og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap. GK har spesialkompetanse innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, elektro, sikkerhet, energi, renrom og VVS/vannbårne energisystemer. Vi søker fagarbeidere, montører, teknikere, kundeansvarlige, prosjektledere og ledere. Vil du jobbe med en av Norges største totaltekniske entreprenører? Bli med å prege fremtidens bygg!
GK Gruppen
Alta, Hammerfest +36
tina.figenschau@flakstad.kommune.no
Enhetsleder
Jobber som enhetsleder i Hjemmebasert omsorg i Flakstad kommune. Vi har ansvar for hjemmeboende brukere og yter tjenester innen somatikk, psykisk helse, rus og funksjonshemmede. Jeg ser etter sykepleiere og vernepleiere som er trygg på egen faglig kompetanse med gode samarbeidsevner og som verdsetter brukermedvirkning og arbeidsmiljø høyt.
Hjemmebasert omsorg
Flakstad
Tanja Lockert Larsen
Institusjonsleder
Stendi
Oslo, Alta +10
Maria Råberg
Daglig leder
Er du opptatt av kvalitet, godt håndtverk og førsteklasses kundeservice? SE HIT! 🤩 Vi ønsker å utvide vårt team og er derfor på utkikk etter en erfaren frisør og hudterapeut! Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med god beliggenhet, fleksible dager og godt arbeidsmiljø. Vår styrke er god kundeservice, høyt faglig nivå og arbeid av god kvalitet. Vi holder oss alltid oppdatert på fargetrender og teknikker, og kurser deg gjerne i våre signaturbehandlinger før start 🥰 Ta kontakt på studio1frisor@hotmail.com
Studio 1 Frisør AS Sortland
Sortland
Magnus Løvaas
Leder
Sør Forsikring AS (Tryg Forsikring Salgssenter)
Arendal
boraengel97@gmail.com
Deborah Mari MAJALIWA
Deborah mari Majaliwa
Danmark, Drammen
Ole Johan Ulvaaen
COO
Better AS
Oslo
Vis alle