Thomas Rødahl
COO /Faktisk leder, Kravia AS Norge
COO /faktisk leder i Kravia AS
Vi ser etter mennesker som er interessert i teknologisk utvikling ,er endringsvillig,nysgjerrig og full av energi Les mer
Jobber i
Kravia AS
Kravia er et innfordringsbyrå som fokuserer på automatisering av selve inkassoprosessen, enkel og forståelig kommunikasjon med skyldnere og lokal tilstedevæ...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Johanne Løvsland
Direktør, Marked og kommunikasjon
Computas
Danmark, Romania +2
Finn J. Sævil
Partner
Vizir AS
Bergen
Heidi Jørgensen
HR
Lerøy Seafood Group ASA
Tromsø, Trondheim +1
Kjersti Tyrholm
HR-konsulent
Computas
Danmark, Romania +2
Ylva-Li Karlsson
Talent Acquisition Manager
Hos Dell har vi en klar vekststrategi og evne til å gjennomføre. Dell er i stor endring og utvikling, og oppkjøp av selskaper og teknologier med fokus på virksomhetskritiske forretningsbehov, gjør at Dell leverer komplette IT-løsninger for bedrifter og forbrukere over hele verden. Vi lytter til våre kunder og er verdenskjent for vår evne til å tilpasse oss kundenes behov med stabile og fleksible løsninger.
Dell
Utlandet, Oslo
Thor Moldestad
Head of MiddleOffice
Markedskraft AS
Oslo
Ina Marie Strand Torgersen
Talent Search
Are you looking to grow your talent and engage in challenging projects while collaborating with highly skilled colleagues? You might be just the person we are looking for. Netlight is a value driven consulting firm within management and IT, operating with offices across Europe. We offer companies with IT as a critical part of their business concept solutions to complex problems. High competence combined with creativity and business sense has made us one of the market's sharpest suppliers. We look for consultants with competence within but not restricted to: Software development, IOS and Android development, UX, UI, Interaction design, test and test management, business intelligence, IT-driven change management, IT strategy, project management. Do you think you or someone you know might be the perfect match for a career at Netlight? Please contact me at 92229325 /ina.torgersen@netlight.com.
Netlight AS
Utlandet, Oslo
Thomas Schibbye
Daglig leder Glasspaper Recruitment
Thomas Schibbye er daglig leder i Glasspaper Recruitment og jobber til daglig både med rekruttering internt i Glasspaper konsernet, samt bistår kunder med deres HR og rekrutteringsbehov.
Glasspaper AS
Oslo, Trondheim +1
Anita Kraft Sahlgaard
consulting manager
Jobber med å finne gode kandidater til oppdrag hos våre kunder. Har jobbet i flere software-selskaper, konsulent- og rekrutteringsselskaper.
Omega ITC AS
Oslo, Bergen +2
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Vis alle