Sissel Aadne Hansen
Daglig leder, Bringere AS Kontorsted mangler
Jobber i
Bringere AS
Hvem er vi?
Bringere.no er en YouTube inspirert plattform hvor norske nisjebutikker og innholdsskapere kommer sammen og spiller inn video i korte format. Videoene av varer som...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Dren Zenuni
Kommunikasjonsrådgiver
Jobber med intern og ekstern kommunikasjon i Executives Global Network. Ser etter marketing assistent, researcher, business unit manager, account manager og frilans journalister. En stor fordel om du har erfaring/utdanning innen marketing, kommunikasjon, salg og eller research/analyse.
EGN Norge AS
Stavanger, Oslo
Andrew Louka
Bedriftsrådgiver / Headhunter
Rekruttering og rådgivning ved rekruttering av selgere og ledere.
Salesjobs
Oslo, Trondheim +2
Halvard Bastiansen
Daglig leder
Nettbasertekurs.no
Norge
MICHELLE@FREMTIDEN.NO
Personalansvarlig
Fremtiden jobber med både bemanning og rekruttering, og vår idé er å redusere avstanden mellom utdannelsen og arbeidslivet. Vi gjør det vi heter – hjelper våre kunder til en bedre fremtid gjennom personalet vi formidler.
Fremtiden AS
Oslo
Jonas Sture
Head Of Recruitment & Talent Scouting
Vi er en rutinert salgsbedrift med røtter tilbake til tidlig 1900-tallet. Vi leverer markedsledende alarmteknologi til både privat- og bedriftsmarkedet. Min oppgave er å finne og plassere de flinkeste kandidatene / talentene på riktig sted i organisasjonen. Jeg har et fantastisk rekrutteringsteam i ryggen som virkelig brenner for arbeidet vi gjør. Vi er alltid på utkikk etter kandidater som passer inn i vår organisasjon. Er du et konkurransemenneske, uredd, liker høye lønninger, firmaturer og tar utfordringer på strak arm? Da er du av stor interesse for oss!
Falck Alarm by Verisure
Oslo, Trondheim +4
bjornemil@entrack.no
Regnskaps- og personalsjef
Ansvar for regnskap og personal
Entrack AS
Oslo, Trondheim +5
annkristin@ypsilonhr.no
Markedssjef
Mitt navn er Ann-Kristin Sømme, jeg jobber som Markedssjef, og rekrutterer for Ypsilon HR. Per dags dato, er vi å utkikk etter aktuelle kandidater internt i vårt firma, som vil gi deg gode muligheter til å være med på en spennende start!
YpsilonHr
Oslo, Drammen
Johnsenss@outlook.com
Innehaver
Vi er per dags dato et lite firma med 1 innleid salgakonulent. Vi jobber hovedsaklig med salg mot bedriftsmarkedet. Vi har per nå 2 oppdragsgviere.
Johnsen Salg og Service
Norge
Dag O. Eriksen
Dag O. Eriksen
Search & Selection advisor
Raad Gruppen AS
Oslo
Edwin David
Daglig leder
Trøndelag Sjakkskole DA
Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag
Vis alle