Kaja Therese Olsen
HR-ansvarlig, Sale Solutions AS Kontorsted mangler
Jeg jobber i et nyoppstartet salgsfirma som ser etter nye, sultne medarbeidere! Les mer
Jobber i
Sale Solutions AS
Vi er en helt ny salgsorganisasjon som holder til i freshe lokaler i Bogstadveien. Hos oss har du mulighet til å jobbe i en spennende bransje i vekst, og ha en morsom arbeids...
Relaterte Profiler
Christian H. Grøtness
Daglig leder
Jobber med salg og markedsføring - Vi søker alt fra deg som skal starte karrieren din og ha din første eller andre jobb innen salg eller markedsføring til deg som har lang fartstid og ser etter andre muligheter. Ledige stillinger: Salgskonsulent Møtebooker Account Manager Key Account Manager Salgsleder
Selecti AS
Oslo
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Christian
Partner
OmediaNorge AS
Oslo
Benedicte Oen
HR Manager
Min jobb er å rekruttere nye ansatte til vår bedrift og lønnsberegninger.
Kloss Hold AS
Oslo, Bergen
Erlend Kuven
Partner @ AXCA
Erlend Kuven er medgrunnlegger og partner i AXCA. Han har en lidenskap for ledelse og rekruttering. Erlend Kuven har utdanning og erfaring fra Forsvaret og Politihøgskolen. I 2005 startet han på befalsskoleutdanning i Forsvaret, hvor han var ansatt i frem til 2017. I løpet av denne perioden har han opparbeidet seg betydelig erfaring innen ledelse, systemforståelse og nettverksbygging. Erlend fullførte bachelorgrad ved Politihøgskolen i 2011, med påfølgende ettårig etatsutdanning ved Sjøkrigsskolen. Siden 2017 har Erlend arbeidet i politiet hvor han har innehatt ulike roller. Erlend er genuint opptatt av mennesker, spesielt med fokus på det relasjonelle. Han ser muligheter, hvor andre gjerne ser begrensninger. Erlend arbeider analytisk med høy presisjon, og er tilpasningsdyktig og lyttende.
Apex consultant advisors
Oslo
Frida Bjelke
HR-direktør
Arbeider som HR sjef i Mogi Sales. Mitt ansvar er HR, personal og lønn.
Mogi Sales AS
Oslo
Rebecca Kaarem
Product Manager, Engineer
Jobber som ingeniør og product manager i MedStorm Innovation. Ser etter nye kollegaer innenfor salg av vår medisinske teknologi.
MedStorm Innovation
Nederland, Oslo
Martine Sletne
Rekrutteringsansvarlig
Vi er alltid på utkikk etter positive mennesker som vil lære salg eller bygge videre på allerede tilegnet erfaring. Ønsker du å jobbe med store aktører som Telenor, Hafslund og Canal Digital så ta kontakt med oss i dag. Vi trenger mennesker til telefonsalg, dør,salg messe & standsalg på våre lokasjoner i Skien, Moss og Oslo. Muligheter for å jobbe både heltid og deltid.
Maskineriet AS
Oslo, Skien +2
Aleksandra Groos Dyvik
Intern
Gjensidige
Oslo, Alta +30
Seyo
Personal ansvarlig
Vitals AS
Oslo
Vis alle