Daniel Kindberg
Daglig leder, DMP Nordic AS Oslo, Norge
DMP Nordic spesialiserer seg på å levere leads og nye kunder til bedrifter via Google, Facebook og Instagram annonsering.

Vi ser nå etter å ekspandere vårt team med en dreven Selger/Closer.

Teamet i DMP Nordic besitter en unik kompetanse innen vår ekspertise og vi trenger din hjelp til å få denne kompetansen levert ut til flere med gode betingelser.

I denne stillingen tar du del i et ungt og kreativt arbeidsmiljø i høyt tempo bestående av 2 personer. Les mer
Jobber i
DMP Nordic AS
DMP Nordic spesialiserer seg på å levere leads og nye kunder til bedrifter via Google, Facebook og Instagram annonsering.
Vi ser nå etter å ekspandere ...
Relaterte Profiler
Ylva-Li Karlsson
Talent Acquisition Manager
Hos Dell har vi en klar vekststrategi og evne til å gjennomføre. Dell er i stor endring og utvikling, og oppkjøp av selskaper og teknologier med fokus på virksomhetskritiske forretningsbehov, gjør at Dell leverer komplette IT-løsninger for bedrifter og forbrukere over hele verden. Vi lytter til våre kunder og er verdenskjent for vår evne til å tilpasse oss kundenes behov med stabile og fleksible løsninger.
Dell
Utlandet, Oslo
Fredric Lundgaard
Salgssjef
Jeg er salgssjef i Brand Foods og ser etter motiverte talenter som ønsker å bli veldig god på B2B salg og markedsføring.
Brand Foods
Oslo
aronbirre.berhane@phonero.no
salgssjef
Regional kontoret til phonero, Oslo
Safeway consulting AS
Oslo
Gry Ruud
HR -Direktør
Concept Communication
Oslo
Jesper Tørstad
Innehaver
Vi ser etter deg som ønsker å styre sin egen arbeidsdag ved å jobbe hjemmefra. T&B ble etablert i februar 2017 og har ansatte over hele Norge. Vi har både salgskonsulenter i lokaler og som jobber hjemmefra. Vi driver med salg over telefon til privatmarkedet og selger lettsolgte produkter som alle kan selge. Vi gir god opplæring og tett oppfølging uavhengig om du jobber i en av våre lokale eller om du jobber fra ditt eget hjem slik at du skal bli dyktig og kan tjene ubegrenset med penger. Vi har et av markedets høyeste lønnsvilkår ettersom vi samarbeider med de største aktørene i Norge. Vi har aldri hatt noe krav om tidligere salgserfaring for å jobbe hos oss, dette skyldes at vi selger lettsolgte produkter + god opplæring/tett oppfølging som nevnt over. Alt du trenger er en datamaskin + et headsett for å kunne søke på stillingen. Ønsker du å være din egen sjef, tjene gode penger og jobbe hjemmefra? Vel, da kan du sende inn en søknad til: Jesper@tbco.no, så tar vi en nærmere prat!
T&B
Oslo, Trondheim
Ane Lind Tufte
Seniorrådgiver
Vikarpartner AS
Oslo, Asker
Saad Mushtaq
Grunder
Vi Ser etter en person som har god nettverk i B2B markedet
Autobutler Bilpool AS
Oslo
Oskar Garnes
Daglig Leder
Vi er på jakt etter ambisøse selgere som ønsker å gjøre en karriere og tjene gode penger i et spennende firma med et produkt som snakker og "selger seg selv"!:) Er du en sånn profil vil vi gjerne ha deg med på laget!
Osnordic As - Folkestarteren!
Oslo
Thomas Korneliussen
People & Culture
Kjell & Company
Oslo, Bergen +3
adrian@msga.no
Rekrutteringsansvarlig
Vi ble stiftet i 2017 og baserer oss på et fundament med mer en 15 års erfaring fra salg og markedsføring. Siden stiftelsen har vi vokst og kan med stolthet meddele at vi er blandt landets raskest voksende bedrifter. MSGA er spesialister på direktesalg D2D. På dette feltet er vi uslåelige. Vi har fokus på å skape karrieremuligheter for våre ansatte. Vi tilbyr fantastiske muligheter for faglig og personlig utvikling gjennom vårt opplæringsprogram.
MSGA AS
Oslo, Bergen +1
Vis alle