Marianne Mathiesen
Styreleder, Røren barne- og ungdomsteater Kontorsted mangler
Jobber i
Røren barne- og ungdomsteater
Vi er et foreldredrevet barne- og ungdomsteater i Øvre Eiker. Vi har dramaelever fra 1.-7. klasse og og ungdomsgruppe fra 8. klasse til 18 år. Hovedforestillingen v&ar...
Relaterte Profiler
Monica Gundersen
Country Manager Norway
Country manager for Superprof Norge. Jeg ser etter lidenskapelige og dedikerte mennesker som ønsker å dele kunnskap og ferdigheter med andre. Vi har ingen krav til formell utdanning eller abeidsfaring, kun mennesker som er tålmodige, finner glede i å undervise andre og har en viss pedagogisk evne. Med en emneliste på over 1200 fag, har vi troen på at alle har noe å undervise. Disse emnene inkluderer alt fra skolefag, språk og leksehjelp til ferdigheter som styrketrening, dans eller musikk.
Superprof
Norge
Joseph Darling Henriksen
Grunnlegger og Daglig Leder
High Value Norge
Oslo, Vestby
Hilde Widme
Deleier og styreleder
WiBe Yoga & Pilates AS
Tønsberg
Elise Sandvik
Administrasjonsassistent
Kollensvevet AS
Oslo
Joakim Duun Skauge
Eier
Jeg startet denne bedriften i oktober 2013 og har sammen med to medarbeidere bygd opp et rykte og en merkevare blant seniorer i Trondheim. Jeg har personlig drevet markedsføringen for Enklere Hverdag i tillegg til å ha vært instruktør. Jeg ønsker å finne motiverte studenter som vil jobbe selvstendig og som finner glede i å sosialisere med andre mennesker. God formidlingsevne er viktig både i jobben som en markedsfører og instruktør som er stillingene vi utlyser. Alle som er en del av vår bedrift får starte egne avdelinger i sitt hjemsted, dersom det ikke jobber noen der fra før.
Enklere Hverdag
Trondheim
Nina Svartøien
Daglig leder
Molde Pole Studio
Molde
Jeanette Myrvold
Daglig leder
Kick Treningssenter
Trond Arvid Haldorsen
Daglig Leder
Inovera AS
Rana
reymond rabben
Daglig leder
iform treningssenter as
Bamble
Nina Svartøien
Daglig leder
Trondheim Pole Studio
Trondheim
Vis alle