Benjamin Arvola
Arbeidsleder, BeenVerified Kontorsted mangler
Jobber i
BeenVerified
Vi behøver personer som kan fylle ut spørreundersøkelser mot betaling. Jobben er fleksibel, og du kan jobbe når du selv ønsker.
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Christian Torvnes
Daglig leder
- Opplæring/e-læring - VR teknologi - Multimediaproduksjon - Call center tjenester - Markedsføring - Rådgivning - Formidling av kapital / bistand i forhold til offentlige støtteordninger
Zafety AS
Spania, Ålesund +2
Ane Ognøy Lægland
Head of Talent Management
Intility
Sverige, Oslo +2
Vegard Vang
Co Founder / Owner
Jeg elsker salg! På QV setter vi selgeren i fokus, alltid. Jeg ønsker å komme i kontakt med selgere som ønsker ufordringer men i tillegg er kapabel til å skape muligheter for seg selv. Er du den jeg prater om, så tar jeg gjerne en prat om utviklingsmulighetene det finnes hos oss!
QVSL
Norge, Spania
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
mjr@aalund.com
Intervjusenter Souschef
Aalund Intervjusenter Oslo
Oslo
Daniel Bruland Aartun
Daniel Bruland Aartun
Intility
Sverige, Oslo +2
Stine Dalen Sørgård
Talent Manager
Talent Coordinator i Talent Management, Intility
Intility
Sverige, Oslo +2
Fredrik Olausson
HR Ansvarlig
Svensk som rekryterar mot Norge. Vårt huvudkontor ligger i centrum i Málaga, Spania. Jag söker människor som vill framåt och inte är rädda för att våga utvecklas proffessionellt och personligt, utomlands. Rekrytering / Headhunting
QVSL
Norge, Spania
Alexander Theodorsen
CallSenter Manager
Voice2Voice AS
Drammen
Jose Miguel Villouta
Avdelingsleder Trondheim
Siviløkonom med internasjonal og lokal erfaring innen markedsføring, salg og opplæring. Nå sørger jeg for å holde en engasjert avdeling med et hyggelig miljø i Trondheim!
Norstat Norge AS Trondheim
Trondheim
Vis alle