Ole Brubakken
Leder, Jolo AS Kontorsted mangler
Ser etter flinke medarbeidere. Les mer
Jobber i
Jolo AS
Drevet innenfor reklame i 20år og driver under et nytt AS navn. Vi har flere med lang erfaring innenfor bransjen og er dyktige innenfor salg, service og reklame. Vi holder os...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Sindre Flåm
Rekrutteringsleder
Hei, mitt navn er Sindre Flåm og jeg jobber som rekrutterer for Discover People AS. Hos oss setter vi oss ned med deg som kandidat og snakker om ulike stillinger vi har i porteføljen. Vi ønsker alltid å komme i kontakt med nye kandidater som ser etter nye jobbmuligheter. Vi jobber blant annet med børsnoterte selskaper og Start-ups. Hos Discover People kartlegger vi sammen hvor du kan oppnå din neste drømmejobb. Ta kontakt for en karriereprat - Sindre@discoverpeople.no
Discover People AS
Oslo, Bergen +1
Kristian Brauti
Employer Brand Manager
Ansvarlig for Employer Branding i TietoEVRY i Norge.
Tietoevry
Oslo, Tromsø +15
Oda Sofie Johnsen
Daglig leder
Diplomaten Isbar
Porsgrunn
Hege Blix Bernhardsen
Employer branding spesialist
Hydro
Oslo, Porsgrunn +7
Tommy
Operativ leder
Operativ leder ved Privat Sikkerhetsorganisasjon. Utdannet vekter og ordensvakt med mange års erfaring fra Sikkerhetsbransjen blant annet som leder.
Privat Sikkerhetsorganisasjon (PSO)
Oslo, Porsgrunn +16
Bente Holseth
HR Manager
Praxair Norge AS
Oslo, Trondheim +4
Jens Øverland
Daglig Leder
Jeg er opptatt av å kunne skape en god arbeidsplass som kan tiltrekke de riktige kandidatene. Vi vokser til stadighet og ønsker oss med det, flere selgere i tiden som kommer. For den riktige kandidaten, vil karrieremulighetene være store. Ved Telemark Assuranse, teller vi i dag ti ansatte. Sammen med forretningene våre i Sandnes, Arendal, Grimstad og Oslo, teller vi sirka 50 medarbeidere totalt. Som franchiseforretning for Tryg Forsikring, tilbyd vi hele produktspekteret på privat- og næringslivsmarkedet. Gjennom vårt samarbeid med Nordea Liv, tilbyr vi også personforsikringer og pensjon.
Telemark Assuranse AS (Tryg Forsikring Salgssenter)
Porsgrunn
Siri Romsbotn
HR spesialist
Hydro
Oslo, Porsgrunn +7
Thomas
Foretningsutvikler
Foretningsutvikler som ser etter kandidater for tre ulike avdelinger. Jeg ser etter feltselger av fibernett og telefonselger for finansagentur. Disse vurderes omgående. Den tredje stillingen innebærer møtebooking og salg for nyoppstartet og spennende digitalt markedsføringsbyrå, hvor oppstart er beregnet i midten av mai.
Net2Gain
Fredrikstad
ann-kristin@successmarketing.no
Rekrutterer
Krav til søker: - Snakker flytende norsk - Selvstendig og kan snakke for seg. - Ambisiøs, målrettet, med høy konkurranseinstinkt. - Salgserfaring er en fordel,men ikke et krav. (har du rett inntstilling og personlighet kan det kompensere for manglede erfaring) - Løsningsorientert, og kreativ.
SuccessMarketing
Norge
Vis alle