Alexander Huseby
Regional Brand Manager, Unasy AS Kontorsted mangler
Jobber i
Unasy AS
Unasy AS er en skandinavisk nettbutikk, med hovedfokus på salg av kvalitetsprodukter hovedsaklig innenfor mobiltilbehør og accessories.
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Julia Smith
Project Coordinator
Katapult Future Fest is an output-driven festival focusing on how exponential technologies and impact investing can create a better future society for all. We are growing a global community and platform for action, challenging investors, startups and thought-leaders to collaborate towards reaching and transcending the UN SDGs.
Katapult Future Fest
Oslo
Mia Strand
Marketing & Sustainability Manager
Flexistore
Sør-Afrika, Oslo
Stine Dalen Sørgård
Talent Manager
Talent Coordinator i Talent Management, Intility
Intility
Sverige, Oslo +2
Caroline Heiberg
HR
Vi søker deg som har begynt på en bachelorgrad eller snart er ferdig med mastergradutdannelsen innen økonomi, finans, sivilingeniør eller lignende studier. Alle kandidater bør ha et gjennomsnitt på minimum B eller tilsvarende, gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk, og stor interesse for og ønske om å lære mer om finans.
SEB
Utlandet, Oslo
Kaja Thorvaldsen
Marketing & Communications
Accenture
Oslo, Trondheim +2
Ane Ognøy Lægland
Head of Talent Management
Intility
Sverige, Oslo +2
Karoline Lund Johansen
National Direktør for utgående operasjoner
Jeg hjelper deg gjerne med å finne relevante intership og frivillige arbeid. Ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på!
AIESEC
Oslo, Tromsø +2
AIESEC
Nasjonale Kontor
AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.
AIESEC
Oslo, Trondheim +2
Hold Team
Markedssjef
Hold As
Oslo
Tormod Ringnes
CEO
Spodse AS
Oslo
Vis alle