Olav Strømmen
Organisasjonskonsulent, Velferdsalliansen EAPN Norway Kontorsted mangler
Jobber i
Velferdsalliansen EAPN Norway
Velferdsalliansen EAPN Norway er et politisk uavhengig samarbeidsnettverk av 18 organisasjoner, foreninger og grupper, som arbeider for å styrke posisjonen til økonomi...
Relaterte Profiler
Vilde Nord
Sammen om en jobb
Oslo
Vanja Konradsen
Prosjektleder, Frivillig.no
Frivillighet Norge
Oslo
Stine Dalen Sørgård
Talent Manager
Talent Coordinator i Talent Management, Intility
Intility
Sverige, Oslo +2
Linda Løken Johansen
HR Consultant
Deloitte
Oslo, Steinkjer +19
Christina Johansen
Leder rekruttering og employer branding
NCC
Oslo, Tromsø +9
Ane Ognøy Lægland
Head of Talent Management
Intility
Sverige, Oslo +2
Tommy
Operativ leder
Operativ leder ved Privat Sikkerhetsorganisasjon. Utdannet vekter og ordensvakt med mange års erfaring fra Sikkerhetsbransjen blant annet som leder.
Privat Sikkerhetsorganisasjon (PSO)
Oslo, Porsgrunn +16
Anders Garbom Backe
Daglig leder
Daglig leder i CISV Norge. Søker min vikar for min foreldrepermisjon neste år. Sekretariatet til CISV Norge har ansvar for den daglige driften av organisasjonen, og består av en daglig leder og en organisasjonsrådgiver. Til våren skal jeg, daglig leder, ut i foreldrepermisjon og vi er derfor på utkikk etter en vikar som kan drifte CISV-kontoret i denne perioden. Til stillingen ligger oppgaver som økonomistyring, oppfølging av lokallag og frivillige og praktisk tilrettelegging for møter og seminarer, i tillegg til organisasjons- og prosjektutvikling. Sekretariatet støtter de frivillige på alle nivåer i organisasjonen, gjennom praktisk bistand og oppfølging og ved å tilrettelegge for gode arbeidsprosesser. Prosjektledelse, oppfølging av strategiske planer og tilrettelegging for organisasjonsutvikling på nasjonalt nivå er sentralt i sekretariatets arbeid, både gjennom egen deltakelse og ved å støtte frivillige i deres arbeid. I tillegg er daglig leder CISV Norges kontaktperson for hovedkvarteret til CISV International. 2021 blir et spesielt og spennende år, ettersom CISV vil tilby nasjonale leirer i 5 regioner i Norge i stedet for det vanlige internasjonale programmet, grunnet pandemi-situasjonen. CISV Norge kan tilby et ungt og dynamisk arbeidsmiljø. Vi har mange unge frivillige som du vil være i daglig kontakt med. Dette er en stilling som passer ypperlig til deg som er nyutdannet eller i slutten av din utdanning, har erfaring med frivillighet og er et engasjement for barn og unge.
CISV Norge
Oslo
Håkon Rosario Svebak
Manager Sponsorships & Employer Branding
In DNV GL I get the opportunity to work with highly skilled professionals, and to use my skills to create efficient employer branding for our company. If you are purpose driven and values led, and with relevant skills, we might be just what you are looking for.
DNV
Utlandet, Oslo +17
Signe B. Thon Brekke
Employer Branding | HR
Deloitte
Oslo, Steinkjer +19
Vis alle