Ipek Kolay
Ipek Kolay, VedalMedia Kontorsted mangler
Jobber i
VedalMedia
we are a progressive agency on the cutting edge of social media branding and influencer marketing. Through managing and supporting a wide variety of brands across all social a...
Relaterte Profiler
Bjarne Vasset jr.
Daglig leder og grunnlegger
Jeg rekrutterer til stillinger innen journalistikk og medieproduksjon, marked, salg, forretningsutvikling og prosjektledelse. Her inne ønsker jeg å komme i kontakt med kandidater, i alle faser av karrieren, som har et ønske om å delta i å utvikle betydningsfulle medier og tjenester som er relevante for store deler av Norges befolkning. Vi er en gründerbedrift med alt det medfører (på godt og vondt) og ønsker kontakt med kandidater som ser på denne typen jobb som det mest spennende man kan gjøre i starten av karrieren. Ta kontakt for en uformell prat!
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Dren Zenuni
Kommunikasjonsrådgiver
Jobber med intern og ekstern kommunikasjon i Executives Global Network. Ser etter marketing assistent, researcher, business unit manager, account manager og frilans journalister. En stor fordel om du har erfaring/utdanning innen marketing, kommunikasjon, salg og eller research/analyse.
EGN Norge AS
Stavanger, Oslo
Olav Ertsås
Redaktør
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Sigrid Grette Lund-Moe
Redaktør
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Bjarne Normal
Normal tester
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Vis alle