Jarle Indrøy
Designer, BRANDMAKER AS Bergen, Norge
Design og Webutvikling. Les mer
Jobber i
BRANDMAKER AS
Brandmaker leverer kreativt arbeid for alt fra iskrem til nettsteder med avanserte tekniske løsninger. Fra emballasjedesign til branding av eiendomsfirma. Fra nettbutikker t...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Hogne Sandanger
Sandanger Advokatfirma DA er i vekst. Vi søker trainee'er, advokatfullmektiger og advokater med interesse for forretningsjuss
Sandanger Advokatfirma DA
Bergen
Therese Fjelland
Community Manager
Horde er et av de raskest voksende Fintech-selskapene i Norge og har på kort tid oppnådd stor popularitet som en utfordrer i bransjen. Vi er en uavhengig plattform av forbrukere, for forbrukere og jobber med å lage morgendagens løsninger innenfor bank og finans.
Horde AS
Bergen
Grete Hamran
HR
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Sara Jones
Avdelingsleder Aleris Majorstuen
Aleris
Oslo, Tromsø +12
Alexander Blokhus
Styreleder
Bergen Segway AS
Bergen
Ronny Køhler
Avd. leder Sørlandet
BGB AS
Oslo, Bergen +4
Karl Bryn
Direktør for utvikling og digitalisering
Aleris
Oslo, Tromsø +12
Tone Waagaard Thomassen
First Engineers jobber med en rekke store oppdragsgivere innen telekommunikasjon og olje/gass/maritim- sektor. Våre kunder har kontinuerlig behov for både nyutdannede og spesialister. Dersom du er på utkikk etter nye muligheter eller bare ønsker å høre mer om oss, er du velkommen til å ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale.
First Engineers
Halden, Bergen
Jan Erik Nielsen
Styreleder
Optikus Krohn Bystasjonen as
Bergen
Jonas Sture
Head Of Recruitment & Talent Scouting
Vi er en rutinert salgsbedrift med røtter tilbake til tidlig 1900-tallet. Vi leverer markedsledende alarmteknologi til både privat- og bedriftsmarkedet. Min oppgave er å finne og plassere de flinkeste kandidatene / talentene på riktig sted i organisasjonen. Jeg har et fantastisk rekrutteringsteam i ryggen som virkelig brenner for arbeidet vi gjør. Vi er alltid på utkikk etter kandidater som passer inn i vår organisasjon. Er du et konkurransemenneske, uredd, liker høye lønninger, firmaturer og tar utfordringer på strak arm? Da er du av stor interesse for oss!
Falck Alarm by Verisure
Oslo, Trondheim +4
Vis alle