Finn-Cato Hansen
Daglig leder, Peach People AS Norge

Peach Group AS hjelper Nordiske salgsbedrifter med kundeoptimalisering, organisasjonsutvikling, systematisering og standardisering. Vi driver også et innovasjonssenter, Peach Academy og et bemannings- og rekrutteringsbyrå. Les mer
Jobber i
Peach People AS
Peach People er en del av Peach Group, og vi utvider nå vårt virksomhet etter stort markedsbehov. Vårt satsningsområde er å rekruttere talenter som vi...
Relaterte Profiler
Ylva-Li Karlsson
Talent Acquisition Manager
Hos Dell har vi en klar vekststrategi og evne til å gjennomføre. Dell er i stor endring og utvikling, og oppkjøp av selskaper og teknologier med fokus på virksomhetskritiske forretningsbehov, gjør at Dell leverer komplette IT-løsninger for bedrifter og forbrukere over hele verden. Vi lytter til våre kunder og er verdenskjent for vår evne til å tilpasse oss kundenes behov med stabile og fleksible løsninger.
Dell
Utlandet, Oslo
dag martin watvedt
dalig leder
Gasspesialisten AS
Råde
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Thomas
Foretningsutvikler
Foretningsutvikler som ser etter kandidater for tre ulike avdelinger. Jeg ser etter feltselger av fibernett og telefonselger for finansagentur. Disse vurderes omgående. Den tredje stillingen innebærer møtebooking og salg for nyoppstartet og spennende digitalt markedsføringsbyrå, hvor oppstart er beregnet i midten av mai.
Net2Gain
Fredrikstad
Bård Arne Nergård
Rekrutterer
Jeg rekrutterer kandidater
TRYGG ALARM AS
Bergen
Reidar Bodén
Salgssjef
Bidrar til et godt arbeidsmiljø med inkluderende kollegaer som har lang erfaring innen salg. Tilbyr tipasset individuell coaching slik våre ansatte får hjelp hele veien i prosessen om å lykkes, om du er ny eller jobbet med salg lenge så har vi erfaringen for og hjelpe deg videre i karrieren. Vi utvikler nye møtebookere og Account Manager og setter personligheten foran erfaring, vi ser deg og hjelper deg til suksess!
SALEVENTURE AS
Oslo, Drammen +8
Edwin David
Daglig leder
Trøndelag Sjakkskole DA
Trøndelag
Geir
Daglig leder
Spraytanhuset AS Schøningsgate
Oslo
Therese
Montasje og Logistikksjef
Clear Channel
Oslo
Tone Ulstein
Daglig leder og eier
Tone Ulstein, eier og daglig leder Ulstein Bedriftsutvikling er en VEKSTSKAPER for sine kunder. Vi bistår bedrifter til både å øke omsetningen, og øke bunnlinjen, og det er bedriftseiere som er vår målgruppe. Vi har over 10 års erfaring og er pr. i dag 6 konsulenter. En av tjenestene våre er Ulstein Gründerforum, som er et fagnettverk for bedriftseiere. Her har vi med over 500 bedrifter fra Bergen som har fra 1-100 ansatte og som har drevet bedrift i 2-50 år. Vår misjon: Vi gir våre kunder et løft, slik at hverdagen blir enklere, bedriften mer profesjonell og langsiktig, og at du som bedriftseier når dine mål. Vi leiter etter flere vekstskapere som vil være med å bygge solide suksessbedrifter.
Ulstein Bedriftsutvikling AS
Bergen
Vis alle