May-Britt Falcke
Senior Business Consultant, B2B Salg AS Kontorsted mangler
Jobber i
B2B Salg AS
B2B - "tar deg steget videre"
ØNSKER DU KARRIERE I LEDELSE, PROFFT MODERNE SALG eller DIGITAL MARKEDSFØRING?
Vi hjelper deg gjerne med å finne dr&osla...
May-Britt Falcke har ingen publiserte stillingsannonser akkurat nå. Se 2 andre stillinger fra B2B Salg AS.
Andre stillinger fra B2B Salg AS
Relaterte Profiler
Bernt Espelien
Sales and Recruitment Consultant
B2B Salg AS
Oslo
Mona BO
CEO / Senior Business Consultant
Headhunter og Senior Business Consultant. Spesialist på ledelse, salgsledelse, profft moderne salg og digital markedsføring. Utvikler og trener ledere, selgere og markedsførere. Gir konkrete råd for vekst, salgsstrategi, organisering og karriereutvikling. - "tar deg steget videre".
B2B Salg AS
Oslo
Ylva-Li Karlsson
Talent Acquisition Manager
Hos Dell har vi en klar vekststrategi og evne til å gjennomføre. Dell er i stor endring og utvikling, og oppkjøp av selskaper og teknologier med fokus på virksomhetskritiske forretningsbehov, gjør at Dell leverer komplette IT-løsninger for bedrifter og forbrukere over hele verden. Vi lytter til våre kunder og er verdenskjent for vår evne til å tilpasse oss kundenes behov med stabile og fleksible løsninger.
Dell
Utlandet, Oslo
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Henrik Lauritsen
HR-medarbeider
HR Stendi AS / Stendi Senior
Stendi
Oslo, Alta +9
Benedikte Villmark
Eier og daglig leder
Benedikte Vippeextenions AS
Oslo
Iryna Maciuke
Recruitment Coordinator
TIDAL Music
Oslo
Siglinde Lunde
HR-ansvarlig
Nettbureau AS
Oslo
Reidar Bodén
Salgssjef
Bidrar til et godt arbeidsmiljø med inkluderende kollegaer som har lang erfaring innen salg. Tilbyr tipasset individuell coaching slik våre ansatte får hjelp hele veien i prosessen om å lykkes, om du er ny eller jobbet med salg lenge så har vi erfaringen for og hjelpe deg videre i karrieren. Vi utvikler nye møtebookere og Account Manager og setter personligheten foran erfaring, vi ser deg og hjelper deg til suksess!
SALEVENTURE AS
Oslo, Drammen +8
Geir
Daglig leder
Spraytanhuset AS Schøningsgate
Oslo
Vis alle