Kathrin Hagaas
Firmakontakt, Lux Norge A/S Asker, Norge
Vi har alltid plass til personer som har et brennende ønske om å gjøre karriere innen salg. Les mer
Jobber i
Lux Norge A/S
Lux Norge er en del av Lux International AG, et verdensomspennende konsern med hovedsete i Sveits. Vi har vært på det norske markedet siden 1921. Lux driver i hovedsak ...
Relaterte Profiler
My Tran
Rekrutterer
Rekrutterer ambisiøse, energirike og dyktige selgere
Value Marketing AS
Skien, Stavanger +4
Benjamin Halvorsen
Salgssjef
Salgssjef for Trondheim teamet
Unas AS
Trondheim
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Martine Sletne
Rekrutteringsansvarlig
Vi er alltid på utkikk etter positive mennesker som vil lære salg eller bygge videre på allerede tilegnet erfaring. Ønsker du å jobbe med store aktører som Telenor, Hafslund og Canal Digital så ta kontakt med oss i dag. Vi trenger mennesker til telefonsalg, dør,salg messe & standsalg på våre lokasjoner i Skien, Moss og Oslo. Muligheter for å jobbe både heltid og deltid.
Maskineriet AS
Oslo, Skien +2
Aleksandra Groos Dyvik
Intern
Gjensidige
Oslo, Alta +30
Liv-Ane Engelsen
Talent Manager
Lerøy Seafood Group ASA
Tromsø, Trondheim +1
Subesh KC
HR Manager
Aqua Unique Norge AS
Drammen, Asker +1
Yannis Adam
Styrets leder
Empori AS
Trondheim
Bjarne Vasset jr.
Daglig leder og grunnlegger
Jeg rekrutterer til stillinger innen journalistikk og medieproduksjon, marked, salg, forretningsutvikling og prosjektledelse. Her inne ønsker jeg å komme i kontakt med kandidater, i alle faser av karrieren, som har et ønske om å delta i å utvikle betydningsfulle medier og tjenester som er relevante for store deler av Norges befolkning. Vi er en gründerbedrift med alt det medfører (på godt og vondt) og ønsker kontakt med kandidater som ser på denne typen jobb som det mest spennende man kan gjøre i starten av karrieren. Ta kontakt for en uformell prat!
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Olav Ertsås
Redaktør
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Vis alle