Alex
Medisinsk Leder, Estetisk Medisinsk Senter AS - ESTMED Ullevål Kontorsted mangler
Jobber i
Estetisk Medisinsk Senter AS - ESTMED Ullevål
Trygg                              ...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Ylva-Li Karlsson
Talent Acquisition Manager
Hos Dell har vi en klar vekststrategi og evne til å gjennomføre. Dell er i stor endring og utvikling, og oppkjøp av selskaper og teknologier med fokus på virksomhetskritiske forretningsbehov, gjør at Dell leverer komplette IT-løsninger for bedrifter og forbrukere over hele verden. Vi lytter til våre kunder og er verdenskjent for vår evne til å tilpasse oss kundenes behov med stabile og fleksible løsninger.
Dell
Utlandet, Oslo
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Henrik Lauritsen
HR-medarbeider
HR Stendi AS / Stendi Senior
Stendi
Oslo, Alta +9
Benedikte Villmark
Eier og daglig leder
Benedikte Vippeextenions AS
Oslo
Iryna Maciuke
Recruitment Coordinator
TIDAL Music
Oslo
Siglinde Lunde
HR-ansvarlig
Nettbureau AS
Oslo
Reidar Bodén
Salgssjef
Bidrar til et godt arbeidsmiljø med inkluderende kollegaer som har lang erfaring innen salg. Tilbyr tipasset individuell coaching slik våre ansatte får hjelp hele veien i prosessen om å lykkes, om du er ny eller jobbet med salg lenge så har vi erfaringen for og hjelpe deg videre i karrieren. Vi utvikler nye møtebookere og Account Manager og setter personligheten foran erfaring, vi ser deg og hjelper deg til suksess!
SALEVENTURE AS
Oslo, Drammen +8
Geir
Daglig leder
Spraytanhuset AS Schøningsgate
Oslo
Camilla Persen
Regionsjef
Lagerhaus
Oslo
Anne Karine Bergene
Aleris Frogner
Jeg er leder for avd medisinsk senter på Frogner og søker allmennlege kveld p.t. Ellers alltid interessert i nye spesialister
Aleris
Oslo, Tromsø +12
Vis alle