Reidar Bodén
Salgssjef, SALEVENTURE AS Kontorsted mangler
Bidrar til et godt arbeidsmiljø med inkluderende kollegaer som har lang erfaring innen salg.
Tilbyr tipasset individuell coaching slik våre ansatte får hjelp hele veien i prosessen om å lykkes, om du er ny eller jobbet med salg lenge så har vi erfaringen for og hjelpe deg videre i karrieren.

Vi utvikler nye møtebookere og Account Manager og setter personligheten foran erfaring, vi ser deg og hjelper deg til suksess! Les mer
Jobber i
SALEVENTURE AS
SALEVENTURE har levert kvalitative salgsprosesser for Norges desidert største aktører på markedet med godt fornøyde kunder over lengre tid. Vi ser n&arin...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Tommy
Operativ leder
Operativ leder ved Privat Sikkerhetsorganisasjon. Utdannet vekter og ordensvakt med mange års erfaring fra Sikkerhetsbransjen blant annet som leder.
Privat Sikkerhetsorganisasjon (PSO)
Oslo, Porsgrunn +16
Kathinka Ryen-Christiansen
Talent & Recruitment Manager
• Organize, plan and manage the life cycle of recruitment • Develop and manage the national recruitment team • Develop strategies and programs to attract talent and increase presence and knowledge of Sector Alarm as the preferred employer • Develop and implement a national recruitment and talent strategy to support organizational mission, vision and goals • Drive improvements to recruitment policies and processes to ensure that streamlined, effective, and high quality services are delivered
Sector Alarm AS
Viken, Oslo +3
Håvard Isaksen
Partner/Hodejeger
Partner/Hodejeger i Top Recruit AS. "Riktig person til riktig jobb"
Top Recruit AS
Oslo, Skien
Erik Dalland
Daglig leder
Jeg jobber som Chief Sales Officer i Freska. Jeg jobber med alle deler av den daglige driften, med hovedfokus på salg og markedsføring. Jeg ser etter personer som vil opp og frem. Personer som ønsker å jobbe mye og vil lære seg hvordan salg,markedsføring og bygging av en bedrift fungerer. Du må være villig til å lære, du må være villig til å gå utenfor komfortsonen. I Freska er vi et team, vi ønsker at alle skal få det til og vi hjelper hverandre. Du vil lære masse nytt, og utvikle deg som person.
Wipe AS
Oslo, Bergen
Dag O. Eriksen
Dag O. Eriksen
Search & Selection advisor
Raad Gruppen AS
Oslo
Bernt Espelien
Sales and Recruitment Consultant
B2B Salg AS
Oslo
Ken-Robin Utvik
Daglig leder, Oslo
Salesjobs
Oslo, Trondheim +2
Ylva-Li Karlsson
Talent Acquisition Manager
Hos Dell har vi en klar vekststrategi og evne til å gjennomføre. Dell er i stor endring og utvikling, og oppkjøp av selskaper og teknologier med fokus på virksomhetskritiske forretningsbehov, gjør at Dell leverer komplette IT-løsninger for bedrifter og forbrukere over hele verden. Vi lytter til våre kunder og er verdenskjent for vår evne til å tilpasse oss kundenes behov med stabile og fleksible løsninger.
Dell
Utlandet, Oslo
Azhar Iqbal
Director IT Minds Oslo
Jeg er country manager for et IT konsulentselskap som heter IT Minds og jeg er på jakt etter flinke unge utviklere som ønsker å bli en del av et nytt og rask voksende konsulentselskap, med et konsept rettet mot unge lidenskapelig utviklere.
IT Minds
Danmark, Oslo
Azhar Iqbal
Daglig leder
Etter mange års erfaring med lederroller innenfor salgsbransjen har jeg nå tredd inn i stilling som daglig leder for EQ Rekruttering AS. Jeg er på jakt etter arbeidssøkende i alderen 18 - 35 som ønsker en karriere innenfor salg og markedsføring. Hvis du har jobbet med salg en stund er dette en fordel, men alle som ønsker er karriere innenfor salg er velkommen til å ta kontakt.
EQ Rekruttering AS
Oslo
Vis alle