Anders Garbom Backe
Daglig leder, CISV Norge Oslo, Norge
Daglig leder i CISV Norge. Søker min vikar for min foreldrepermisjon neste år.

Sekretariatet til CISV Norge har ansvar for den daglige driften av organisasjonen, og består av en daglig leder og en organisasjonsrådgiver. Til våren skal jeg, daglig leder, ut i foreldrepermisjon og vi er derfor på utkikk etter en vikar som kan drifte CISV-kontoret i denne perioden. Til stillingen ligger oppgaver som økonomistyring, oppfølging av lokallag og frivillige og praktisk tilrettelegging for møter og seminarer, i tillegg til organisasjons- og prosjektutvikling.

Sekretariatet støtter de frivillige på alle nivåer i organisasjonen, gjennom praktisk bistand og oppfølging og ved å tilrettelegge for gode arbeidsprosesser. Prosjektledelse, oppfølging av strategiske planer og tilrettelegging for organisasjonsutvikling på nasjonalt nivå er sentralt i sekretariatets arbeid, både gjennom egen deltakelse og ved å støtte frivillige i deres arbeid. I tillegg er daglig leder CISV Norges kontaktperson for hovedkvarteret til CISV International. 2021 blir et spesielt og spennende år, ettersom CISV vil tilby nasjonale leirer i 5 regioner i Norge i stedet for det vanlige internasjonale programmet, grunnet pandemi-situasjonen.

CISV Norge kan tilby et ungt og dynamisk arbeidsmiljø. Vi har mange unge frivillige som du vil være i daglig kontakt med. Dette er en stilling som passer ypperlig til deg som er nyutdannet eller i slutten av din utdanning, har erfaring med frivillighet og er et engasjement for barn og unge. Les mer
Jobber i
CISV Norge
CISV er en inter­na­sjo­nal fredsorga­ni­sa­sjon som arbeider for å skape en fredeligere verden. CISV arrangerer fredsutdannende aktiviteter for alle ...
Relaterte Profiler
Tiwana
OppdragsAnsvarlig
Tiwana er project manager for ASHA, jobber er å sende anbud til offentlige og rekrutere riktig folk for oppdraget
Sannheten Norge AS
Lillesand, Trysil +2
Mina Haugen
Daglig leder
Terte (Margot Bakeri) søker Daglig leder Hvem er vi? Terte var et lite bakeri med bakeriutsalg sentralt beliggende i Olaf Ryes plass 3, med inngang fra Markveien. Her har det vart sammenhengende bakeri og utsalg i 80 år. Vi har nå valgt å endre litt på konseptet. Terte vil selge bakevarer fra Åpent Bakeri og vi bruker kun brød fra Åpent Bakeri til våre spennende blingster. Vi vil fortelle mer om konseptet når du kommer på intervjuet. Som Daglig leder hos oss vil du ha følgende oppgaver: 1. Drifts- og resultat- ansvar 2. Rutiner følges 3. Gjestebehandling, produksjonsplanlegging og varebestilling 4. Deltakelse av løpende konseptutvikling 5. IK-mat og HMS oppfølging 6. Personalansvar Hvordan vet du at du er den rette til jobben? 1. Du elsker å bake 2. Du kan jobbe selvstendig 3. Du er vennlig og sosial 4. Du er en entusiastisk, utadvendt og serviceinnstilt person som elsker å ta eierskap i det du gjør 5. Du har sans for orden og struktur, og trives med å ta ansvar. 6. Du forstår og snakker godt norsk og engelsk Vi kan tilby: 1. Konkurransedyktig lønn 2. Opplæring i å drive bakeriet Stilling krever at du har etablererprøve, men hvis du ikke har tatt den vil vi gi deg mulighet til å avlegge prøven. Har du ambisjon å skape noe nytt er dette stedet det rette for deg, for her har du mulighet til å delta og bidra med å etablere konseptet.
Terte
Oslo
Christina Johansen
HR-spesialist, rekruttering og employer branding
NCC
Oslo, Tromsø +10
Eleni Askim Simeou
Marked og politikk
Ungt Entreprenørskap
Oslo, Tromsø +5
post@kolibrimusikkakademi.no
Daglig leder
Andrijana Vuckovic (grunder av Kolibri Musikkakademi) kommer opprinnelig fra Serbia og har avsluttet sin masterutdannelse ved Kunst Akademiet i Beograd før hun reiste til Norge i 2007 for å studere en mastergrad til i piano utøvende musikk ved Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo. Etter at hun har studert og jobbet med pianoundervisning på diverse musikksteder i både Serbia og Norge, ønsket Andrijana å lage et nytt undervisningsopplegg med musikktimer som ville inneholde de beste elementene fra serbisk og norsk musikk- og piano- skole.
Kolibri Musikkakademi
Oslo, Stavanger
Jannike Haneborg
Rekrutteringsansvarlig
Norges Bank
Oslo
Andreas Kittelsen
Daglig leder
Hace AS
Oslo
Sif Løvdal
Rekrutteringsansvarlig
AF Gruppen
Sverige, Oslo +6
Grete Hamran
HR
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Ingrid Elisabeth Stensrud
Intern
Gjensidige
Oslo, Alta +30
Vis alle