Axel Wikborg Myren
Daglig Leder, Holmboe Sales Kontorsted mangler
Jobber i
Holmboe Sales
Ønsker du å være din egen sjef, og påvirke din egen lønn? Vi i Holmboe ser etter engasjerte og motiverte selgere, både til heltid og deltid stillinger. For d...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Mona BO
CEO / Senior Business Consultant
Headhunter og Senior Business Consultant. Spesialist på ledelse, salgsledelse, profft moderne salg og digital markedsføring. Utvikler og trener ledere, selgere og markedsførere. Gir konkrete råd for vekst, salgsstrategi, organisering og karriereutvikling. - "tar deg steget videre".
B2B Salg AS
Oslo
May-Britt Falcke
Senior Business Consultant
B2B Salg AS
Oslo
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Karoline Lund Johansen
National Direktør for utgående operasjoner
Jeg hjelper deg gjerne med å finne relevante intership og frivillige arbeid. Ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på!
AIESEC
Oslo, Tromsø +2
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Bernt Espelien
Sales and Recruitment Consultant
B2B Salg AS
Oslo
Andreas Olsen Stenakerød
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Alta +8
Øyvind Holmeide
CEO
HW/SW utviklere av Ethernet switcher og rutere med tid synkroniserings support (IEEE 1588), redundans, etc.
OnTime Networks
Oslo
Roy Furnes
CSO
Jobber med rekruttering for et prosjekt som skal selge app til restauranter for å overholde korona restriksjonene.
Salire AS
Bergen
Christine Bangum
Frivilligkoordinator
Oslo Miljøpartiet De Grønne
Oslo
Vis alle