Nisveta Tiro
Rådgiver, Gausdal kommune Kontorsted mangler
Jobber i
Gausdal kommune
Gausdal i Gudbrandsdalen er en kommune i Oppland. Den grenser i nord til Sør-Fron, i nordøst til Ringebu, i øst til Øyer og Lillehammer, i sør ti...
Relaterte Profiler
Kevin P. Rudin
Daglig leder
Hei Jeg heter Kevin P. Rudin. Jeg er eier og daglig leder På Havsmat AS. Vi har solgt fisk og skaldyr på dør i 7 år nå. Markedet for fisk og skaldyr går jo sakte men sikkert opp hvert år, å nå søker vi nye selgere/teamledere til Oppland. Vi trenger ansatte som ikke er redde for å prate med mennesker. godt humør, pågangsmot og sunn fornuft. Må også beherske Norsk på morsmål nivå.Vi kan tilby meget fleksible arbeidstid,store muligheter for å tjene gode penger for rett person. Firmabil hjemme. Se litt på www.havsmat.no så får dere et bilde av hva vi gjør. Vi søker 4-6 ansatte som kan begynne innom kort. Skriv søknad m/cv til andreas@fiskbilen.se
Fiskbilen Havsmat AS / 994547720
Gjøvik, Lillehammer +23
Jarand Kleven
Daglig leder
Aktiv Kontroll AS
Tommy
Operativ leder
Operativ leder ved Privat Sikkerhetsorganisasjon. Utdannet vekter og ordensvakt med mange års erfaring fra Sikkerhetsbransjen blant annet som leder.
Privat Sikkerhetsorganisasjon (PSO)
Oslo, Porsgrunn +16
Børge Josefsen
Daglig leder/ Eier
FastLane Media AS En samarbeidspartner for økt synlighet og økt omsetning Se vår hjemmeside www.fastlanemedia.no for mer info. Fastlane Media promoterer kvalitetssikrede merkevarer der folk er og produktet er relevant. Hvis du er dyktig på kommunikasjon, og har evnen til å engasjere mennesker du møter på din vei – søk nå!
FastLane Media AS
Oslo, Stavanger +2
Veronica Haveland
Daglig leder
Daglig leder i Gulen og Masfjorden Næringshage AS Bedriftsrådgiver i samarbeidet Næringshagane for utvikling og vekst. Ønsker medarbeidere som er kreativ og nytenkende, men som samtidig kan være strukturert og selvstendig.
Gulen og Masfjorden Næringshage AS
Austrheim, Masfjorden +2
Alexander Ahlsen
Daglig Leder
Redux Enterprise AS
Oslo
Christine Berg
Rekrutteringsansvarlig
Har du spørsmål vedrørende karrieremuligheter hos Crayon?
Crayon AS
Raymon Strendo
Rekrutteringsansvarlig
Hei, Jobber som rekrutteringsansvarlig hos Salita tolke- og translatørtjeneste AS og ser etter tolker og kandidater som ønsker å begynne å jobbe som tolk, men trenger mer informasjon om det å jobbe som tolk.
Salita tolke- og translatørtjeneste AS
Norge
Eyvind Brox
Daglig leder
Brenneriveien jazzhus
Oslo
Øyvind Skagemo
Salgsdirektør
Eterni Norge AS
Vis alle