Lukas Eikeri
Daglig leder, LB ComTech AS Norge
Vi jobber med salg både for B2B og B2C. Vi ser etter selgere med mye motviasjon og ønske om å utvikle sine ferdigheter. Les mer
Jobber i
LB ComTech AS
LB ComTech AS er et salgsselskap opprettet av selgere med bred kompetanse og med mål om å utfordre de største aktørene i markedet gjennom deres kjennskap ...
Lukas Eikeri har ingen publiserte stillingsannonser akkurat nå. Se 1 andre stillinger fra LB ComTech AS.
Andre stillinger fra LB ComTech AS
Relaterte Profiler
john@smartech.buzz
Store Manager
Smartech Retail Group
Frankrike, Nederland +3
christopher
Sales Director
INdemand
Oslo
natalie henriksen
Eier
Kouture AS
Oslo
Christina Waale Salomaa
Seniorrådgiver
Vikarpartner AS
Oslo, Asker
Cato Hansen
Office- and Salesmanager
BP Drift AS
Oslo
Erika Holi
HR-ansvarlig
Jeg jobber som HR-ansvarlig i Instacall, hvor rekrutteringsarbeid er en av mine største og viktigste oppgaver. Vi er et selskap i hyppig vekst, og vi ser derfor kontinuerlig etter flere ansatte. Min jobb er å sørge for at vi får med oss ansatte på laget som gir verdi til både selskapet og seg selv. I Instacall jobber vi i samme retning som et lag og vi ser derfor etter mennesker som liker en utfordring og trives godt med å jobbe i team. Vi er i spennende tider med stadig nye prosjekter, og søker mennesker som ønsker å være med på vår reise.
Instacall AS
Oslo
Kristian Einarsen
Rekrutterer
Safey AS
Oslo, Bergen +1
Christian
Partner
OmediaNorge AS
Oslo
Silje Nordli
Rekrutterer
Jeg jobber med rekruttering i ett av Norges direktesalg byrå! Jeg ser nå etter deg som er glad i å være i kontakt med mennesker å flink på å kommunisere med mennesker rundt deg.
Concept Communication
Oslo
Ylva-Li Karlsson
Talent Acquisition Manager
Hos Dell har vi en klar vekststrategi og evne til å gjennomføre. Dell er i stor endring og utvikling, og oppkjøp av selskaper og teknologier med fokus på virksomhetskritiske forretningsbehov, gjør at Dell leverer komplette IT-løsninger for bedrifter og forbrukere over hele verden. Vi lytter til våre kunder og er verdenskjent for vår evne til å tilpasse oss kundenes behov med stabile og fleksible løsninger.
Dell
Utlandet, Oslo
Vis alle