Lasse Roska
Bedrifts- og Bemanningsrådgiver, BGB AS Bergen, Norge
Jobber i
BGB AS
Rett person til rett tid! Med det som utgangspunkt blir du som kunde eller ansatt ivaretatt på en god og profesjonell måte.
BGBAS besitter god kompetanse p&ar...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Karolina Gulinski
Bemanningsrådgiver
BGB AS
Oslo, Bergen +4
Harald Tufte
Dgl. leder
Er dgl leder i BGB AS, og jobber med utvikling av selskapet internt, samt rekruttering for enkelt kunder. I tillegge samarbeidsavtaler/ rammeavtaler o.l. noe som er en prioritet i arbeidshverdagen
BGB AS
Oslo, Bergen +4
Anna Dombrowska
​Bemanningsrådgiver/Personalansvarlig
BGB AS
Oslo, Bergen +4
Anders F. Wigaard
Senior Bedriftsrådgiver
BGB AS
Oslo, Bergen +4
Krystyna Gitlestad
Bemanningsrådgiver
BGB AS
Oslo, Bergen +4
Ronny Køhler
Avd. leder Sørlandet
BGB AS
Oslo, Bergen +4
Caroline Kindle
HR-leder rekruttering og employer branding
Arbeid med innemiljø og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap. GK har spesialkompetanse innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, elektro, sikkerhet, energi, renrom og VVS/vannbårne energisystemer. Vi søker fagarbeidere, montører, teknikere, kundeansvarlige, prosjektledere og ledere. Vil du jobbe med en av Norges største totaltekniske entreprenører? Bli med å prege fremtidens bygg!
GK Gruppen
Alta, Hammerfest +36
Ylva-Li Karlsson
Talent Acquisition Manager
Hos Dell har vi en klar vekststrategi og evne til å gjennomføre. Dell er i stor endring og utvikling, og oppkjøp av selskaper og teknologier med fokus på virksomhetskritiske forretningsbehov, gjør at Dell leverer komplette IT-løsninger for bedrifter og forbrukere over hele verden. Vi lytter til våre kunder og er verdenskjent for vår evne til å tilpasse oss kundenes behov med stabile og fleksible løsninger.
Dell
Utlandet, Oslo
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Tor Inge Flodquist
Tor Inge Flodquist
Bilredning sør A/S
Arendal
Vis alle