Aleksander Brenn
Daglig leder, AIGI AS Kontorsted mangler
Jobber i
AIGI AS
Vi er et norsk smykke- og klokkemerke som ble startet opp i 2017 av tre klokke-entusiaster fra Norge. Vi henter inspirasjon til våre design fra Skandinavisk natur og kultur.&...
Relaterte Profiler
Annette Kvarud
HR Business Partner
OTIS AS Norge
Oslo
Alexander Huseby
Regional Brand Manager
Unasy AS
Oslo
Leila Laksiri
Rekrutteringskonsulent
Jeg er ansvarlig for rekruttering av nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter. Er du student eller nyutdannet, og har spørsmål vedrørende en mulig karriere hos Sopra Steria? Ta kontakt med meg!
Sopra Steria
Oslo
Guro Kvalsund Aksnes
HR Consultant
Havyard er et konsern i stor vekst og vi ønsker å knytte til oss dyktige medarbeidere innen flere fagfelt. Er du interessert i en karriere i et internasjonalt og verdensledende selskap, med avdelinger i tre verdensdeler?
Havyard Group ASA
Utlandet, Tromsø +5
Julie Zetterstrøm
HR Manager
Piql AS
Drammen
Magnus Svorstøl Lie
Daglig Leder
Min visjon er å kunne bidra til vekst i Vi Invest, gjennom verdiøkende tiltak som digitalisering og forretningsutvikling. Det er en spennende tid vi befinner oss i. Jeg er på utkikk etter lagspillere som ønsker å kunne være med på en slik reise.
Gate Invest
Norge
Caroline Heiberg
HR
Vi søker deg som har begynt på en bachelorgrad eller snart er ferdig med mastergradutdannelsen innen økonomi, finans, sivilingeniør eller lignende studier. Alle kandidater bør ha et gjennomsnitt på minimum B eller tilsvarende, gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk, og stor interesse for og ønske om å lære mer om finans.
SEB
Utlandet, Oslo
Ane Ognøy Lægland
Head of Talent Management
Intility
Sverige, Oslo +2
Peder Songedal
Grunder CEO
Se og Lær AS
Oslo, Bærum
Hold Team
Markedssjef
Hold As
Oslo
Vis alle