Ole Christian Dalby
Daglig leder, Throughhorizon AS Norge
Vi jobber med formidling av internettbaserte tjenester og salg. Vi er det eneste lisensierte selskapet i norden for formidling av IP versjon 4 blokker.
Vi ser etter løsningsorienterte, hardtarbeidende, empatiske og engasjerte medarbeidere for utvidelse av vår virksomhet. Les mer
Jobber i
Throughhorizon AS
Vi er et skapende og innovativt selskap med en inkluderende profil. Vi jobber med internettbaserte salgs og formidlingstjenester. Vi er et selskap i vekst, og vi har troen på...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Kristian Brauti
Employer Brand Lead Norway
EVRY
Oslo, Alta +28
Suada Hadzalic
Rekrutterer
Sector Alarm AS
Spania, Oslo +22
My Tran
Rekrutterer
Rekrutterer ambisiøse, energirike og dyktige selgere
Value Marketing AS
Skien, Stavanger +4
Magnus Bakken
CMO
WebOn Group
Polen, Sverige +2
Jonas Kvam Bolsø
Daglig Leder
Tørstad & Bolsø
Trondheim, Skien
Andreas Jensen
Partner - CMO
Vi er alltid på utkikk etter positive mennesker som vil lære salg eller bygge videre på allerede tilegnet erfaring. Ønsker du å jobbe med store aktører som Telenor, Hafslund og Canal Digital så ta kontakt med oss i dag. Vi trenger mennesker til telefonsalg, dør,salg messe & standsalg på våre lokasjoner i Skien, Moss og Oslo. Muligheter for å jobbe både heltid og deltid.
Maskineriet AS
Oslo, Skien +1
Tom Vo
Tom
Start å spise bedre nå! Sunfish lager fersk og innovativ sushi med spennende retter inspirert fra Asia. Du finner oss bak Fresh Fitness Tønsberg. Gratis parkering!
Sunfish
Tønsberg, Færder +2
Ane Ognøy Lægland
Head of Talent Management
Intility
Sverige, Oslo +2
Daniel Bruland Aartun
Daniel Bruland Aartun
Intility
Sverige, Oslo +2
Lillan Ramøy
Personalsjef
Jeg jobber som HR sjef på Frico og søker etter kandidater innen flere stillinger. Vi har løpende behov for både flinke ingeniører/siv.ing, lagermedarbeidere, sjåfører og stillasmontører/bas. Så send meg gjerne en mail og fortell litt om hvorfor du kunne tenke deg å jobbe hos oss i Frico.
Frico AS
Tønsberg
Vis alle