Christina Martin
Prosjektleder, Stiftelsen Rovdyrsenter Bardu Kontorsted mangler
Jobber i
Stiftelsen Rovdyrsenter Bardu
Besøkssenter rovdyr Bardu er ett av fire Rovdyrsenter i Norge. Besøkssenter rovdyr formidler kunnskap om de norske rovdyrene på en objektiv, spennende og engasj...
Relaterte Profiler
Ramona Nesshaug
Prosjektleder
Jeg er prosjektleder for Profilgruppas Traineeprogram - et regional rekrutterings- og stabiliseringsprogram for medlemsbedrifter, deltagende kommuner, forsvaret og andre offentlige virksomheter i Midt-Troms. Hensikten er å tiltrekke seg unge og høykompetente arbeidstakere med høyere utdanning, og sørge for at de blir værende i regionen gjennom å integrere de både faglig og sosialt i regionens arbeids- og samfunnsliv.
Profilgruppa
Tromsø, Bardu +4
Profilgruppas Traineeprogram
Prosjektleder
Profilgruppas Traineeprogram er et rekrutterings- og stabiliseringsprogram for Profilgruppas omkring 50 medlemsbedrifter, deltagende kommuner, Forsvaret og andre offentlige virksomheter i Midt-Troms, samt Sjømatklyngen Senjas medlemsbedrifter og samarbeidspartnere. Hensikten med programmet er å tiltrekke seg unge og kompetente arbeidstakere med høyere utdanning, og sørge for at de blir værende i regionen gjennom å integrere de både faglig og sosialt i regionens arbeids- og samfunnsliv. Profilgruppas Traineeprogram skal tilby interessante og varierte arbeidsmuligheter, et attraktivt kompetanse- og utviklingsprogram og en grundig introduksjon i Midt-Troms regionens samfunns- og næringsliv. Traineene integreres i gruppens nettverk gjennom deltagelse i et omfattende årsprogram med tema- og medlemsmøter, bedriftsbesøk og studieturer, samt gjennom mentorveiledning fra ledere i samfunns– og næringsliv i regionen.
Profilgruppa
Tromsø, Bardu +4
Kent Roger Engdal
Daglig Leder
Spenst Førde AS
John Lyder
Daglig leder
Daglig leder for NSBN Bygg AS. Vi ønsker kontakt med dyktige tømrere og fagpersoner innen Bygg & Anlegg.
NSBN Bygg AS
Bærum, Asker
Geir Haraldseth
Daglig leder
Rogaland Kunstsenter
Stavanger
Rolf Olav Dyrnes
Daglig leder
Daglig leder Kenfish Holding AS
Ken Rensefisk As
Kristiansund
Mona Stenberg Thoresen
Daglig leder
Malermester Odd Jansen & Sønn AS
Skiptvet
Linda Thue Lydersen
Rekrutteringsrådgiver
Vi er alltid på jakt etter kandidater som ønsker utfordrende oppgaver og nye muligheter. Vi leier ut, men rekrutterer også til faste stillinger.
Skuteviken Personell AS
Bergen, Stavanger
Henrikke Ulvund
Prosjektkoordinator
Ungt Entreprenørskap
Oslo, Tromsø +5
Odd Anders Amdahl
Leder for Kompetanse og Forbedring
Ø.M. Fjeld AS
Oslo, Lillehammer +7
Vis alle