Einar Gurholt
Daglig leder, Tuddal Høyfjellshotel AS Kontorsted mangler
Eier og dagligleder av Tuddal Høyfjellshotell. Les mer
Jobber i
Tuddal Høyfjellshotel AS
I en vakker fjellbygd i hjertet av Telemark ligger Tuddal Høyfjellshotel.Hotellet er et tradisjonsrikt, og historisk hotell som ble bygd som et sanatorium i 1895. Hotel...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Malin Abrahamsen
Daglig Leder
Vi er et familieeid hotell med masse historie. Vi ligger i et vakkert "postkort-landskap" høyt til fjells. Og vi ser etter deg som har lyst å erfare noe eventyrlig. Vi ser gjerne etter to venninner eller et par som har lyst å prøve noe nytt. Vi har også en fantastik barnehage og Montessori skole rett i nærheten om det skulle være en liten famile som vil ut av hovedstaden. Vi er fremoverlent og vi forventer at personalet har ønsker om å løfte bedriften videre, sammen med oss.
Tuddal Høyfjellshotel AS
Hjartdal
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Ghizala
Ghizala
Jobber innenfor vaktbransje. Ser etter hardtarbeidende, pliktoppfyllende, engasjert og fleksible ansatte.
Oslo vakt service as
Nils P. Lie-Gjeseth
Viserektor
Den norske skole Costa Blanca
Spania
Pål Nordås
Produksjonsleder
Monday Production AS
Sif Løvdal
Rekrutteringsansvarlig
AF Gruppen
Sverige, Oslo +6
Morten Karlsen
Partner / Salgssjef
Ser etter ambisiøse utadvendte, mennesker med ben i nesen.
Prophono As
Bergen
Lars Petersen
Fysioterapeut
Asker Helsesenter
Asker
Fredrik Johansson
Økonomisjef
Infinigate AS
Oslo
Jorunn Ekestad
Salgssjef
Total Kontroll AS
Bergen
Vis alle