Academic Work
Rekruttering og bemanning, Academic Work Oslo, Norge
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre.

Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg. Les mer
Jobber i
Academic Work
VI ER ACADEMIC WORK – HOME OF THE YOUNG PROFESSIONALS
Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Andre stillinger fra Academic Work
Relaterte Profiler
Marcin Wasowski
HR Assistant
Elkjøp
Oslo
Richard Svensson
Daglig Leder
E-handel.
Festkompaniet.no
Oslo, Bærum
Mina Haugen
Daglig leder
Terte (Margot Bakeri) søker Daglig leder Hvem er vi? Terte var et lite bakeri med bakeriutsalg sentralt beliggende i Olaf Ryes plass 3, med inngang fra Markveien. Her har det vart sammenhengende bakeri og utsalg i 80 år. Vi har nå valgt å endre litt på konseptet. Terte vil selge bakevarer fra Åpent Bakeri og vi bruker kun brød fra Åpent Bakeri til våre spennende blingster. Vi vil fortelle mer om konseptet når du kommer på intervjuet. Som Daglig leder hos oss vil du ha følgende oppgaver: 1. Drifts- og resultat- ansvar 2. Rutiner følges 3. Gjestebehandling, produksjonsplanlegging og varebestilling 4. Deltakelse av løpende konseptutvikling 5. IK-mat og HMS oppfølging 6. Personalansvar Hvordan vet du at du er den rette til jobben? 1. Du elsker å bake 2. Du kan jobbe selvstendig 3. Du er vennlig og sosial 4. Du er en entusiastisk, utadvendt og serviceinnstilt person som elsker å ta eierskap i det du gjør 5. Du har sans for orden og struktur, og trives med å ta ansvar. 6. Du forstår og snakker godt norsk og engelsk Vi kan tilby: 1. Konkurransedyktig lønn 2. Opplæring i å drive bakeriet Stilling krever at du har etablererprøve, men hvis du ikke har tatt den vil vi gi deg mulighet til å avlegge prøven. Har du ambisjon å skape noe nytt er dette stedet det rette for deg, for her har du mulighet til å delta og bidra med å etablere konseptet.
Terte
Oslo
Ola Bakke Pedersen
Salgs- og Eventkoordinator
Rudskogen Motorsenter AS
Oslo
Jo Jørgen Stordal
CEO
Pointmedia
Oslo
Even Moe Sognar
Kampanjekoordinator // Rekrutteringsansvarlig
We Are Live
Oslo, Tromsø +4
Niclas Lanneteg
Leder
Niclas Lanneteg har vært med siden oppstarten av Highjump Event, tidligere kalt Adventure Parxs, som ble startet i 2003. Etter over 15 år i utdrikningslag- bransjen har han selv vært med på det meste.
Highjump Event AS
Oslo
Vegard Unnli
Driftsleder
Saxen AS
Oslo
Jan Rangul
CEO
Pick Your Day as
Trondheim
Jørn Andersen
Country manager
Keylane Nordic
Oslo
Vis alle