Bjarne Vasset jr.
Daglig leder og grunnlegger, Mediehuset StudentTorget Oslo, Norge
Jeg rekrutterer til stillinger innen journalistikk og medieproduksjon, marked, salg, forretningsutvikling og prosjektledelse.

Her inne ønsker jeg å komme i kontakt med kandidater, i alle faser av karrieren, som har et ønske om å delta i å utvikle betydningsfulle medier og tjenester som er relevante for store deler av Norges befolkning.

Vi er en gründerbedrift med alt det medfører (på godt og vondt) og ønsker kontakt med kandidater som ser på denne typen jobb som det mest spennende man kan gjøre i starten av karrieren. Ta kontakt for en uformell prat! Les mer
Jobber i
Mediehuset StudentTorget
Mediehuset StudentTorget består av tjenestene og mediene StudentTorget.no, KarriereStart.no, Studievalg.no, Stipendportalen.no, samt produksjonsselskapet Kubrix. Vi...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Andre stillinger fra Mediehuset StudentTorget
Relaterte Profiler
Yasir Butt
Daglig leter
MAKESOL AS
Oslo
Fahad Qureshi
Leder
Islam Net
Oslo
Kevin Jørgensen
HR medarbeider
Lerøy Seafood Group ASA
Tromsø, Trondheim +1
Morten Karlsen
Partner / Salgssjef
Ser etter ambisiøse utadvendte, mennesker med ben i nesen.
Prophono As
Bergen
Morten Klementsen
CEO
Leter etter business! ;)
Boletto AS
Bergen
Jorunn Ekestad
Salgssjef
Total Kontroll AS
Bergen
Sara Jansson Mäkiperä
Head of Program
Vi ser etter en proaktiv og løsningsorientert kollega og kan tilby en arbeidsplass dedikert til høy grad av faglig og personlig utvikling.
Leith Society
Oslo
Ronnie Kristensen
Daglig leder
Hei, mitt navn er Ronnie Kristensen og jeg er eier, daglig leder og grunder av selskapet iTARGET AS. Jeg har lang erfaring fra salg i forskjellig typer bransjer, og har jobbet i blant annet Olav Thon Gruppen og Eniro i tillegg til et par mindre profilerte selskaper. Etter å ha brukt det siste 1,5 året på å bygge opp en solid og god plattform rundt iTARGET er det nå på tide å rekruttere til salgsavdelingen, og derfor går vi nå ut å søker etter sultne selgere som er giret på mer enn bare en jobb. Jeg ser etter mennesker som virkelig brenner for det de driver med, og som er på jakt etter å vokse sammen med oss!
iTARGET AS
Bergen
Azhar Iqbal
Daglig leder
Etter mange års erfaring med lederroller innenfor salgsbransjen har jeg nå tredd inn i stilling som daglig leder for EQ Rekruttering AS. Jeg er på jakt etter arbeidssøkende i alderen 18 - 35 som ønsker en karriere innenfor salg og markedsføring. Hvis du har jobbet med salg en stund er dette en fordel, men alle som ønsker er karriere innenfor salg er velkommen til å ta kontakt.
EQ Rekruttering AS
Oslo
Trine Nadden
Rekrutteringsrådgiver
Hei, Mitt navn er Trine og jeg jobber med rekruttering i Cee Solutions. I Cee Solutions rekrutterer vi til alle nivåer innenfor salg, kundeservice, administrasjon/personal og finans. Er du på utkikk etter nye utfordringer? Ta kontakt med meg på 922 34 097 for en prat.
Cee Solutions
Oslo
Vis alle