Malene C W Fjeller
Seniorrådgiver, Finansdepartementet Oslo, Norge
Jobber i
Finansdepartementet
Finansdepartementet har ansvar for områder i samfunnet som berører oss alle hver eneste dag; den økonomiske politikken, statsbudsjettet, skatter og avgifter. De...

Internship

Internship

Praktikantopphold i Skattelovavdelingen

Antall internships :
2 (4)

Internship

Studentengasjement for økonomer

Antall internships :
1 (3)
Relaterte Profiler
Testbruker
Testbruker
Stendi
Oslo, Alta +9
Beata Almasi
Avdelingsleder
Boleder i bolig innenfor rus og psykiatri
Stendi
Oslo, Alta +9
Bashkim Konaj
Virksomhetseder for Gabels Park, omsorg+, alarm- og hjemmetjenesten, Stendi
Stendi
Oslo, Alta +9
Digital MedieXpert AS
Søker salgsmedarbeidere - 3 stillinger ledig.
Digital MedieXpert AS er et uavhengig medieselskap i vekst som består av kreative hoder og med lang fartstid innen medie og reklame bransjen. Vi jobber primært med rådgivning og produksjon innen digital markedsføring som utvikling av hjemmesider / nettbutikk, Google tjenester / søkemotoroptimalisering (Google), Sosiale medier (Facebook) og mobile applikasjoner og mye mer spennende. Vårt hovedmål er å hjelpe bedriftene med å lykkes gjennom gode idéer og kreative løsninger! Enten om det er å være synlig på nett for å komme i kontakt med potensielle nye kunder eller bare tilstedeværelse for de som kjenner virksomheten fra før.
Digital MedieXpert As
Lillestrøm
Charlotte Kværneng
Teamleder
Rekrutterer sykepleiere og spesialsykepleiere til våre virksomheter i Oslo og Asker. Aleris Omsorg drifter sykehjem, omsorgsbolig, seniorleiligheter, alarmsentral og hjemmetjeneste. Er du den engasjerte og faglig dyktige sykepleieren vi ser etter?
Stendi
Oslo, Tromsø +12
Caroline Schmitt
Øyelege
Oslo Øyelegesenter AS
Oslo
Tor Daneshmand
CEO
First Engineers jobber med en rekke store oppdragsgivere innen olje og gass. Vi søker nyutdannede og spesialister. Hvis du er på utkikk etter nye muligheter, tar jeg gjerne en prat med deg.
First Engineers
Jonas Sture
Head Of Recruitment & Talent Scouting
Vi er en rutinert salgsbedrift med røtter tilbake til tidlig 1900-tallet. Vi leverer markedsledende alarmteknologi til både privat- og bedriftsmarkedet. Min oppgave er å finne og plassere de flinkeste kandidatene / talentene på riktig sted i organisasjonen. Jeg har et fantastisk rekrutteringsteam i ryggen som virkelig brenner for arbeidet vi gjør. Vi er alltid på utkikk etter kandidater som passer inn i vår organisasjon. Er du et konkurransemenneske, uredd, liker høye lønninger, firmaturer og tar utfordringer på strak arm? Da er du av stor interesse for oss!
Falck Alarm by Verisure
Oslo, Trondheim +4
Mirsada Saljaj
Daglig leder
Mirsi AS
Bergen
Kaisar Ali
Daglig Leder
Proff Security AS
Oslo, Bærum
Vis alle