Malene C W Fjeller
Seniorrådgiver, Finansdepartementet Oslo, Norge
Jobber i
Finansdepartementet
Finansdepartementet har ansvar for områder i samfunnet som berører oss alle hver eneste dag; den økonomiske politikken, statsbudsjettet, skatter og avgifter. De...
Malene C W Fjeller har ingen publiserte stillingsannonser akkurat nå. Se 1 andre stillinger fra Finansdepartementet.
Andre stillinger fra Finansdepartementet

Internship

Internship

Internship

Studentengasjement for økonomer

Antall interns :
1 (3)
Relaterte Profiler
Jan Helge Taftø
Daglig Leder
Servicetekniker innen ventilasjon og kulde.
Urd Klima Service Oppdal AS
Oppdal
post@stilrent.no
Byggefirma STILRENT BYGG AS på jakt etter en erfaren tømrer.
Vi er et nyetablert byggemesterfirma som utfører alt innenfor tømrerfaget. Alt fra rehabilitering til nybygg. Vi arbeider i Haugalandet.
STILRENT BYGG AS
Haugesund, Tysvær +1
Raymond@accurro.no
Art Director
Jeg jobber med visuell kommunikasjon for kommersiell bruk og underholdning. J eg trenger en person som kan jobbe med regnskap og kontorarbeid som enkel administrasjon og oppfølging av fakturering. Jeg ser for meg 2-4 dager i måneden. Kanskje 1 dag i uken. Jeg leier kontor på konferansesenteret til Olavsgaard på Hvam/skjetten hvor du eit kan sitte. Det er også mulighet til å jobbe hjemmefra. Dette og lønn kan vi snakke nærmere om. Det kan også være mulig å vokse i stillingen om du er den rette personen. Grunnen til at jeg trenger deg er at jeg jobber mye og stadig oppdaterer meg i fag og programvare. Nylig jobbet jeg 3 måneder på en spillefilm for Metro Goldwyn Meyer i Los Angeles hjemmefra mitt hjemmekontor. Så for at jeg skal kunne jobbe konsentrert trenger jeg en som deg til å hjelpe meg til å levere regnskap med bilag til regnskapsfører og holde kontakt med frilansere som hjelper meg med oppdrag for mine reklamekunder når enkelte kunder tar for mye tid. Det er mulig på sikt om du er den rette at du kan få jobbe litt med prosjektstyring også. Men det kommer an på hvem du er og hva du ønsker å gjøre. Det er mulig at jeg i løpet av 1 år eller 2 flytter kontor til Lillestrøm nær toget (tar 10 min med tog til Oslo) eller i nærheten av Oslo S i Oslo. Jeg håper at du har litt erfaring innen kontor og regnskap, og gjerne litt administrasjon. Du må være streng med tidsfrister ovenfor meg og andre som jobber for meg hvis det skulle trenges. Jeg har til vanlig godt humør, men når jeg har mye å gjøre går jeg gjerne rett på sak og sparer latteren til jobben er levert. Har du jobbet innen design, reklame, spill eller filmbransjen og har ambisjoner, kan det være at vi kan finne på mer siden jeg har nok av oppdrag. Lurer du på mer så nøl ikke med å sende en mail med spørsmål.
Accurro
Said Azouagh
Daglig leder
Er du indre motivert og en person som brenner for salgsfaget, og som vil utvikles og nå langt? Har du gode verdier og holdninger? Da er vi interessert i deg! Kanskje du blir den neste Mogianer? Vi ser spesielt etter deg som er motivert, lærevillig, uredd, nysgjerrig, sulten, dyktig selger eller har et ønske om å bli det, utadvendt, glad i og møte nye mennesker, sosial, resultatorientert, selvstendig, ambisiøs og ønsker en karriere innen salg. Vi ser etter deg som er ute etter en jobb med store muligheter for personlig og faglig utvikling.
Mogi Sales AS
Oslo
Magnus Bakken
CMO
WebOn Group
Polen, Sverige +2
Harald Andersen
Salg og Markedsdirektør
Upsly AS
Norge
Assel Limpin
Head of Talent
StartupLab
Oslo
Astrid Svedérus
HR-sjef
Mogi Sales er et salgsselskap som hjelper andre bedrifter med lønnsom kundevekst. Vi samarbeider med store og veletablerte selskaper og vekstselskaper innen telekommunikasjon, bank og finans på privat- og bedriftsmarkedet. Selskapet er i vekst, og vi søker i denne forbindelse etter nye medarbeidere til spennende og utviklende salgsstillinger på heltid og deltid på privatmarkedet. Vi ser etter deg som er ute etter en jobb med store muligheter for personlig og faglig utvikling, karriereutvikling, muligheten til å påvirke din egen hverdag og som vil tjene gode penger.
Mogi Sales AS
Oslo
Hanne Hellvik
Daglig leder
Bolinor AS
Norge
Frida Bjelke
Kontorsjef
Arbeider som HR sjef i Mogi Sales. Mitt ansvar er HR, personal og lønn.
Mogi Sales AS
Oslo
Vis alle