Anette Tverdal
HR-leder, Asplan Viak Kontorsted mangler
Jobber i
Asplan Viak
Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet har i snart 60 år bistått med tverrfaglig rådgivning og...
Anette Tverdal har ingen publiserte programmer akkurat nå. Se 1 andre stillinger fra Asplan Viak.
Andre programmer fra Asplan Viak
Relaterte Profiler
Børge K Josefsen
Salgsdirektør
Jobber som Hodejeger i HR-Link AS og som Salgsdirektør i PRO-Link AS Vi ser etter deg som søker en salgskarriere, eller som ønsker videre.
PRO-Link AS
Oslo, Bergen +1
Rune Andersen
CEO
Digital Advisor ApS
Danmark
Nosher
Daglig leder
Daglig leder hos Factum Solutions AS. Søker motiverte medarbeidere som ønsker å jobbe med innovative og spennende teknologiske løsninger.
Factum Solutions AS
Oslo
Joakim Duun Skauge
Eier
Jeg startet denne bedriften i oktober 2013 og har sammen med to medarbeidere bygd opp et rykte og en merkevare blant seniorer i Trondheim. Jeg har personlig drevet markedsføringen for Enklere Hverdag i tillegg til å ha vært instruktør. Jeg ønsker å finne motiverte studenter som vil jobbe selvstendig og som finner glede i å sosialisere med andre mennesker. God formidlingsevne er viktig både i jobben som en markedsfører og instruktør som er stillingene vi utlyser. Alle som er en del av vår bedrift får starte egne avdelinger i sitt hjemsted, dersom det ikke jobber noen der fra før.
Enklere Hverdag
Trondheim
Erik gustavsson
Salgsleder
Kollektivhandel
Trondheim
Caroline Kindle
HR-leder rekruttering og employer branding
Arbeid med innemiljø og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap. GK har spesialkompetanse innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, elektro, sikkerhet, energi, renrom og VVS/vannbårne energisystemer. Vi søker fagarbeidere, montører, teknikere, kundeansvarlige, prosjektledere og ledere. Vil du jobbe med en av Norges største totaltekniske entreprenører? Bli med å prege fremtidens bygg!
GK Gruppen
Alta, Hammerfest +37
henrik.arlestig@mostphotos.com
CEO
Mostphotos AB
Sverige
Victoria Andersen
Communicator
I work as a Communicator for the Danish company, Tjek. I am looking for a Norwegian freelancer that can help us with PR in Norway.
Tjek
Danmark
Mariel Hvidsten
HR- og rekrutteringskonsulent
Enevo AS søker dyktige selgere til både heltids- og deltidsstillinger. Vi byr på fantastisk arbeidsmiljø, god salgsopplæring og mulighet for å tjene meget gode penger!
Enevo Gruppen
Trondheim
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Vis alle