Cindy Ann Eliassen
Country Manager, Spencer Ogden Norway Kontorsted mangler
Salg og Rekrutterings konsulenter Les mer
Jobber i
Spencer Ogden Norway
Spencer Ogden er et av verdens mest hurtig voksende Rekrutteringskonsern/byrå innen Energi sektoren. 
Relaterte Profiler
Therese Cordt-Hansen
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Alta +9
adrian@msga.no
Rekrutteringsansvarlig
Vi ble stiftet i 2017 og baserer oss på et fundament med mer en 15 års erfaring fra salg og markedsføring. Siden stiftelsen har vi vokst og kan med stolthet meddele at vi er blandt landets raskest voksende bedrifter. MSGA er spesialister på direktesalg D2D. På dette feltet er vi uslåelige. Vi har fokus på å skape karrieremuligheter for våre ansatte. Vi tilbyr fantastiske muligheter for faglig og personlig utvikling gjennom vårt opplæringsprogram.
MSGA AS
Oslo, Bergen +1
Sara Jones
Avdelingsleder Aleris Majorstuen
Aleris
Oslo, Tromsø +12
Stig Morten Lien
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Alta +9
Øyvind Sæther
Director People and Organization
Hver høst rekrutterer vi nyutdannede med oppstart påfølgende høst. Primært ser vi etter flinke og engasjerte mennesker med relevant utdanning innen regnskap, revisjon, finans, juss, økonomi eller finans. For oss, som et akkurat passe stort selskap, ser vi etter lagspillere med ulik bakgrunn. Vi liker de som ikke alltid følger flokken! Nå er vi i gang med rekrutteringen av nyutdannede med oppstart høsten 2018. Vi er også interessert i å lære mer om deg som student og hva du er opptatt av. Derfor vil vi gjerne få tips til relevante aktiviteter og tiltak vi som arbeidsgiver kan bidra med til deg som student. Enten det dreier seg om kurs, oppgaver eller liknende.
RSM Norge
Oslo, Bergen +6
Karl Bryn
Direktør for utvikling og digitalisering
Aleris
Oslo, Tromsø +12
Lars Bergerengen
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Alta +9
Jonas Gürrich
Team Lead & Senior Business Designer
Senior Business Designer with a diverse project portfolio as a business analyst, management consultant and project manager. Currently Team Lead for the Idean Oslo studio, growing our talent and developing our business in a fast paced and exciting marked. Also heading the professional development of Capgemini´s graduate business analysts in the Nordics. As a business designer, I work in the integration of customer empathy, experience design and business strategy. In a design challenge I am responsible for combining human stories and needs with hard data, to identify a compelling path forward for a product, service or venture creation. In a nutshell: balancing the needs of the customers with the needs of the client.
Idean Norge
Oslo, Bergen +1
Maria Bye
Markedsansvarlig
RSM Norge
Oslo, Bergen +6
CH Iftikhar
Director
Kompetanse innen ERP. Fortrinnsvis SAP og MS Dynamics. Vi satser videre på Cloud ERP fra 2011 og det er fint om kandidaten har jobbet med SAP/ERP moduler fra 2010.
ERPDuo (SFE AS)
Oslo, Stavanger
Vis alle