Mai-Evy Bakken
rektor, Sogndal Folkehøgskule Kontorsted mangler
Jobber i
Sogndal Folkehøgskule
Sogndal Folkehøgskule er ein frilynt folkehøgskule med internatplass for 80 elevar. Skulen har vore i drift sia 1871. Skulen er organisert som ei sjølveigande ...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Ahmed
Leder
BodyHome.no
Trondheim
Jevgenij
Dolia as
Dolia as
Oslo
Tor Daneshmand
CEO
First Engineers jobber med en rekke store oppdragsgivere innen olje og gass. Vi søker nyutdannede og spesialister. Hvis du er på utkikk etter nye muligheter, tar jeg gjerne en prat med deg.
First Engineers
Emin
daglig leder
Din Bilmekaniker AS
Oslo
Fredric Lundgaard
Salgssjef
Jeg er salgssjef i Brand Foods og ser etter motiverte talenter som ønsker å bli veldig god på B2B salg og markedsføring.
Brand Foods
Oslo
Monica Knutsen de Figueroa
Senior Adviser
OsloMet - storbyuniversitetet
Oslo, Lillestrøm
Tore
Daglig leder
Vi ser etter engasjerte mennesker som vil være med å utvikle fremtidige løsninger innen fornybar energi og klimaløsninger
NRGY LAB
Norge
Gintas Pask
Gintas
Daglig leder til Avehus AS Ser etter byggebransjens fagarbeidere.
Avehus AS
Skien
Margrethe Skalle |
konsulent
EWI er det ledende rekkruteringsbyrået innen global infastruktur. Vi matcher de beste talentene med de mest prestisjefylte prosjektene innen infastruktur i skandinavia og resten av verden. EWI er en pålitelig leverandør til utvalgte firmaer og vi er alltid ute etter nye sammarbeidspartnere. mitt team har jobbet med skandinavisk infastruktur i 7 år, og vi spesialiserer i tunell, broer, veier, jernbaner og t-baner. vi har vært involvert i prosjekter som Bypass Stockhold, Follo linjen, København Metro (Sydhavn, Nordhavn, Byringen.)
EWI recruitment
Norge, Sverige
Stefan Eklund
Daglig leder
Coinno AS
Oslo, Bærum
Vis alle