Arvin Arbab
Salgssjef, Medianord As Kontorsted mangler
Jobber i
Medianord As
Medianord er et selskap bestående av et dyktig team med utviklere, designere, selgere og markedsførere. Samtlige har bakgrunn fra noen av landets største medieh...
Relaterte Profiler
Jean-Pierre Hermier
Daglig leder
Language Power International AS
Ellen Mosleth
Ellen Mosleth
Fokus er forebyggende helse: kroppsbehandling, hudpleier, ernæring Basert på ny kunnekap i cellebiologi og nye teknologiske muliheter innen kroppsbehandlinger skal vi bygge opp et spennende arbeidsfellesskap. Et av elementene er nyeste versjon Eximia HR77. Videre vil det være aktiviteter innen hudpleie og ernæring. Motto: Din Kropp Din Framtid
Sunt liv
Frogn
Dren Zenuni
Kommunikasjonsrådgiver
Jobber med intern og ekstern kommunikasjon i Executives Global Network. Ser etter marketing assistent, researcher, business unit manager, account manager og frilans journalister. En stor fordel om du har erfaring/utdanning innen marketing, kommunikasjon, salg og eller research/analyse.
EGN Norge AS
Stavanger, Oslo
Helene Nordmo Wolmersen
Administrasjonskoordinator
OK klinikken AS
Helge Rustand
adm dir
Vi ser etter Prosjektledere
HR Prosjekt as
Oslo
Christian Melstrøm
Studio Manager
Daglig leder og studio manager for Shoots AS
Dogdavid
Oslo
Linda Thue Lydersen
Rekrutteringsrådgiver
Vi er alltid på jakt etter kandidater som ønsker utfordrende oppgaver og nye muligheter. Vi leier ut, men rekrutterer også til faste stillinger.
Skuteviken Personell AS
Bergen, Stavanger
David Girotto
Coordination Manager
idioma s.r.o.
Joakim Duun Skauge
Eier
Jeg startet denne bedriften i oktober 2013 og har sammen med to medarbeidere bygd opp et rykte og en merkevare blant seniorer i Trondheim. Jeg har personlig drevet markedsføringen for Enklere Hverdag i tillegg til å ha vært instruktør. Jeg ønsker å finne motiverte studenter som vil jobbe selvstendig og som finner glede i å sosialisere med andre mennesker. God formidlingsevne er viktig både i jobben som en markedsfører og instruktør som er stillingene vi utlyser. Alle som er en del av vår bedrift får starte egne avdelinger i sitt hjemsted, dersom det ikke jobber noen der fra før.
Enklere Hverdag
Trondheim
Marcus Bakke
Partner/ kommunikasjonsansvarlig
Jeg søker etter to dyktige frisører som brenner for faget. Dersom du er strukturert, positiv, kreativ og serviceorientert, kan vi tilby en spennende arbeidsplass med frihet under eget ansvar.
Hair Play
Oslo
Vis alle