Arvin Arbab
Salgssjef, Medianord As Kontorsted mangler
Jobber i
Medianord As
Medianord er et selskap bestående av et dyktig team med utviklere, designere, selgere og markedsførere. Samtlige har bakgrunn fra noen av landets største medieh...
Relaterte Profiler
Morten Hjellegjerde
Nordics Market Expert
Vi er et selskap som utfører evalueringer som kalles mystery shops og audits for velkjente og globale klienter. Vi ser etter kandidater som kan tenke seg å besøke butikker og restauranter og bli betalt for å gi verdifull tilbakemelding på opplevelsen under besøket.
GAPbuster Worldwide
Norge
Ros-Mari Gaundal
Founder & CEO
Som Co-founder og CEO for BRGN AS har jeg en variert arbeidsdag med veldig mange forskjellige roller. Med få ansatte er alt opp til oss - skal noe gjøres må vi gjøre det selv. Derfor ser vi etter engasjerte mennesker som har lyst til å bygge og løfte selskapet sammen med oss, som er fleksible og har det lille ekstra.
BRGN AS
Bergen
Richard
Utviklingsleder
Undertegnede er Salmaker av yrke. Har også jobbet med salg og markedsføring i mange år. I dag jobber jeg som utviklingsleder i Allsøm AS Vi er på jakt etter kreative, selvstendige fagfolk i de fleste sømfag. Du må kunne faget ditt. Ha fagbrev, eller annen relevant kompetanse. Vi trenger også Franchisetakere i pilotprosjekt. Rutebilsjofører er også noe vi trenger nå.
Allsøm AS
Halden, Asker, Sande i Vestfold
Guro Qvist
Styrer
Blåveiskroken
Bærum
Magnus
Styreleder
Jeg ser etter deg som har erfaring innen helsebransjen og kunne tenkt deg å jobbe i Trøndelag.
Helsearbeiderne AS
Levanger, Steinkjer, Stjørdal, Trondheim, Melhus, Klæbu, Malvik, Selbu, Frosta, Verdal
Jeanette Myrvold
Daglig leder
Kick Treningssenter
Hof
Tommy Ramsvik
Tommy Ramsvik
.
Stolt Finans AS
Stavanger
Linh Tran Thi My
Daglig leder
Phero Sushi
Oslo
Kristin Walberg
Adm
RSM Norge
Oslo, Bergen, Stord, Sandnes, Kristiansand, Lyngdal, Mandal, Arendal, Voss
Katrine Tangen
Recruiter
Jeg jobber som rekrutterer i Kelly og leter etter gode kandidater til stillinger primært innen salg/kundeservice/forsikring. Jeg tar gjerne imot åpne jobbsøknader: katrine.tangen@kellyservices.no
Kelly Services Trondheim
Trondheim
Vis alle