<  
>  

Internship i RSM Norge

Om internshipet

Gjennom programmet kan du være innom flere av våre tjenesteområder:

  • Revisjon & Regnskap
  • Skatt & Avgift
  • Transaksjonsstøtte

Som intern i RSM blir du aktivt involvert i spennende prosjekter sammen med våre dyktige kollegaer. Når du jobber hos oss, kommer du tett på oppdragsgiverne og det utspiller seg en unik arena for læring og kompetanseutvikling. Programmet går over en periode på 4-6 uker.

Få mer ut av internshipet i en periode av året der du får brynt deg på den faktiske jobben, i den mest hektiske perioden.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Uttalelser
Øyvind Sæther Director People & Organisation
Les mer
Hans Ragnar Berg Daglig leder
Les mer
Kjersti Fåsetbru Revisor
Andre ledige stillinger hos RSM Norge
logo
Vi søker erfarne revisorer til flere av våre kontorer.
RSM er nesten helt overflødig Vi har et bredt tjenestespekter innen revisjon, transaksjoner og skatt, men det har jo de store selskapene også. Vi har fantastisk flinke folk, men det er vi jo ikke alene om. Vi har kontorer utenfor Oslo, men de andre har jo absolutt flere. Firmaturer, festligheter og idrettslag har vi også, vi som dem. Sånn sett er vi nesten overflødige. Men bare nesten. I kontrast til store selskaper, er vi akkurat passe store. Dermed blir hver enkelt person litt viktigere og litt mer synlig. Menneskene hos oss er vår viktigste ressurs, og vi legger mye energi i det å videreutvikle RSM som en attraktiv arbeidsplass. RSM kjennetegnes i stor grad av lagånd og samarbeid mellom kollegaer. Vi tror på å ta vare på og videreutvikle våre ansatte gjennom å gi tidlig ansvar og mange muligheter, og vi tilbyr individuelle utviklingsplaner slik at den enkelte ansatte får sitte i førersetet for sin egen fremtid. Du vil derfor oppleve stor variasjon i arbeidsoppgaver, type kunder og bransjer. Vi er også kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av Great Place to Work. Det i seg selv kan jo ikke være et dårlig utgangspunkt? Mange vil nok fortsatt velge en av de store, men det kan godt være du gjør lurt i å det minste vurdere oss. Kanskje du ikke er en av de som alltid følger flokken likevel? Hverdagen i det mellomstore revisjonsselskapet Som akkurat passe stor i konkurranse med store selskaper, har vi kanskje hakket mer tid å vie våre kunder, noen knepp mer personlig oppfølging og litt ekstra vilje til å prioritere kundene - selv de som ikke er store. For kundene våre er i all hovedsak mellomstore, eierstyrte virksomheter - altså kjernen i norsk næringsliv. I et akkurat passe stort selskap får du samme faglige utfordringer som i store virksomheter, bare med akkurat passe kort vei til beslutningene. Du får jobbe i et passe stort miljø, i passe store team og med nærhet både til kunden og partneren. For å lykkes i vår arbeidshverdag tror vi du kommuniserer og samarbeider godt, og at du evner å skape begeistring sammen med kunder og kollegaer. Hos oss får du muligheten til en faglig spesialisering, og evner du å veilede andre ansatte og å gi konstruktive innspill på veien, kan prosjekt- og personalledelse også være aktuelt for deg.   KOMPETANSE Hvem ser vi etter? Vi søker deg med høyere økonomisk utdanning, sterkt faglig engasjement og god analytisk forståelse. Du har minst to årsoppgjør på samvittigheten. Videre søker vi deg med god teknologisk forståelse og kompetanse slik at du kan være med på å bidra til at RSM også i fremtiden kan være relevant for våre kunder. Du trives i dialog med kunden og demonstrerer solid forretningsforståelse. For å trives i RSM tror vi du har en utpreget stå-på-vilje, er lett å engasjere, jobber systematisk og bidrar aktivt med å gjøre deg selv og dine kollegaer gode. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig på en god måte.
Frist Fortløpende
Les mer
logo
RSM søker 15 studenter til "Solving the M&A Deal" - en M&A Transaction Services-dag
Ønsker du å lære mer om M&A Transaction Services ved å løse et oppkjøpscase i samarbeid med våre transaksjonsrådgivere? M&A Transaction Services-teamet i RSM Norge har gleden av å invitere 15 ambisiøse studenter på sitt fjerde eller femte studieår til en dag i vårt nye kontorlokale VIA Vika i Oslo, 26. januar 2023. Konsulenter fra vårt M&A TS-team vil gi en innføring i tjenestene vi tilbyr innen M&A Transaction Services samt bistå dere gjennom et oppkjøpscase, hvor dere i grupper vil få prøve dere på typiske arbeidsoppgaver innen finansiell due diligence (FDD). Dagen avsluttes med en presentasjon av funnene dere har gjort, etterfulgt av en hyggelig middag. RSM dekker flyreise og hotell for alle deltakere med behov for dette. Dette er M&A Transaction Services I dag består M&A TS-teamet av 20 kollegaer hvorav halvparten jobber rettet mot FDD. Vi jobber i små, dedikerte team i tett dialog med oppdragsgiver. Sammen med juridisk ekspertise fra RSM Advokatfirma setter vi sammen et team som støtter våre oppdragsgivere med finansiell, skatte- og avgiftsmessig due diligence, og juridisk gjennomgang av oppkjøpskandidater. Vi jobber i tett samarbeid med de nordiske RSM-kontorene og er ofte involvert i internasjonale transaksjoner, både med Private Equity- og industrielle kunder. M&A Transaction Services leverer også verdsettelser og sakkyndige redegjørelser etter selskapslovgivningen. I tillegg bistår vi våre kunder med forhandlinger og avtaleverk samt støtter oppdragsgivere som er i en salgssituasjon. Vi har gjennom flere år opparbeidet oss en solid ekspertise innen dette feltet. Våre tjenester innen M&A Transaction Services FDD Skatte- og avgiftsmessig due diligence Verdivurderinger Sakkyndige redegjørelser etter selskapslovgivningen M&A salgsbistand Kjøpesumsallokering (PPA) Synes du dette høres spennende ut, og har du lyst til å lære mer om oppkjøpsprosesser og mulighetene i RSM? Send oss et kort motivasjonsbrev, CV og karakterutskrifter fra høyere utdanning innen 30. november 2022. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!
Frist Fortløpende
Les mer
logo
RSM Advokatfirma søker advokat/advokatfullmektig
RSM Advokatfirma AS er tilknyttet RSM Norge, og fungerer som både juridisk avdeling for revisjonsfirmaet RSM Norge og som selvstendig advokatfirma. RSM Advokatfirma yter juridiske tjenester med hovedvekt på skatt, merverdiavgift, selskapsrett og transaksjoner. Vi ser nå etter flere flinke kollegaer. Synes du dette virker interessant, bør du lese videre!   KOMPETANSE Hvem er så du? Vi ser etter deg som har noen års erfaring, og har særlig interesse for skatt, selskapsrett og/eller restruktureringer. Du har gjerne opparbeidet deg spisskompetanse innen et fagområde som for eksempel internasjonale skatteforhold, due diligence eller transaksjoner. Vi tror du får energi av å fordype deg i faglige problemstillinger og av å jobbe selvstendig. Samtidig tror vi du har gode samarbeidsevner, og trives med å jobbe i tett relasjon med kunder og kollegaer. Vi håper også du kan være interessert i å utvikle og lære opp yngre medarbeidere. Du bør like å skrive og være flink til å kommunisere, både på norsk og engelsk, så vel muntlig som skriftlig Hva kan du vente av oss? Vi er et lite advokatfirma, tilknyttet et akkurat passe stort revisjons- og rådgivningsselskap som fokuserer på kjernen av norsk næringsliv; de små og mellomstore virksomhetene. Det betyr at hos oss vil du være en litt større brikke i et litt mindre spill, og vi tror på det å jobbe tett med både kunder og kollegaer. Hos oss vil du få mulighet til å lære av de beste, samtidig som du får jobbe selvstendig og dyrke fagnerden i deg ved å jobbe bredt innen våre juridiske områder. Hvis dette høres ut som deg eller noen du kjenner, nøl ikke med å ta kontakt.
Frist 01.01.2023
Les mer
logo
RSM søker Associates til M&A Transaction Services med oppstart 2023
Hver dag går vi på jobb med et mål om å skape gode kundeopplevelser. Vi skaper verdi ved å gi kunden gode analyser, solide vurderinger og riktige råd slik at kunden kan redusere risiko og maksimere avkastningen i finansielle transaksjoner. Vi bistår virksomheter og deres eiere gjennom transaksjonsprosessen med due diligence og finansiell analyse i forbindelse med oppkjøp, salg og restruktureringer. Prosjektene våre varierer i stor grad hva gjelder omfang og kompleksitet, og vi jobber både med norske og internasjonale kunder. Vi opplever økt oppdragsmengde og vår avdeling er i vekst. Derfor ser vi etter deg som evner å sette deg raskt inn i nye problemstillinger, har analytiske evner og en utpreget stå-på-vilje. Synes du dette virker interessant bør du lese videre! Dine viktigste oppgaver og roller vil være å: jobbe selvstendig med prosjektrelaterte oppgaver innen bl.a. finansiell due diligence og regnskapsanalyse utarbeide analyser, risikovurderinger og finansiell modellering videreutvikle tjenestegruppen M&A Transaction Services sammen med resten av teamet   KOMPETANSE Vi søker deg som: er nyutdannet eller har noe relevant arbeidserfaring har høyere relevant økonomisk utdanning på mastergradsnivå med solide akademiske resultater leser og skriver både norsk og engelsk meget godt drives av gode prestasjoner og som gjerne går den ekstra mila for å skape gode kundeopplevelser mestrer Office-pakken godt og er spesielt dyktig på Excel har det aller best når du får jobbe med finansiell analyse og modellering liker nye utfordringer og lærer raskt
Frist 09.10.2022
Les mer
logo
Internship i RSM Norge | Vinteren 2023
Har du lyst å vite hvordan det er å jobbe som en revisor? Gjennom vårt internship program kan du være innom tjenesteområdene: Revisjon & Regnskap Skatt & Avgift Som intern i RSM blir du aktivt involvert i spennende prosjekter sammen med våre dyktige kollegaer. Når du jobber hos oss, kommer du tett på oppdragsgiverne og det utspiller seg en unik arena for læring og kompetanseutvikling. Programmet går over en periode på 4-6 uker, med oppstart januar 2023. Merk søknaden med hvilket område du er mest interessert i, og om du ønsker å jobbe på kontoret i Oslo, Arendal, Kristiansand eller Forus. KOMPETANSE Du studerer fortrinnsvis på 4. året på en mastergrad innen økonomi, finans eller lignende Har minst like gode karakterer som de fleste andre Du er nysgjerrig og opptatt av å lære Du er ambisiøs og liker å lykkes sammen med andre Du er motivert og lar deg lett engasjere Kanskje har du i tillegg et fagområde eller tema som du brenner ekstra for, og som du har lyst til å lære mer om? - Gjør i så fall det som intern i Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for små og mellomstore bedrifter.
Frist 10.10.2022
Les mer
Kontaktpersoner
Director People and Organization
Les mer om muligheter hos RSM Norge
logo
Jobbmuligheter som Revisor / Statsautorisert revisor
Det i seg selv kan jo ikke være et dårlig utgangspunkt? I kontrast til store selskaper, er vi akkurat passe store. Dermed blir hver enkelt person litt viktigere og litt mer synlig. Menneskene hos oss er vår viktigste ressurs, og vi legger mye energi i det å videreutvikle RSM som en attraktiv arbeidsplass. RSM kjennetegnes i stor grad av lagånd og samarbeid mellom kollegaer. Vi tror på å ta vare på og videreutvikle våre ansatte gjennom å gi tidlig ansvar og mange muligheter, og vi tilbyr individuelle utviklingsplaner slik at den enkelte ansatte får sitte i førersetet for sin egen fremtid. Du vil derfor oppleve stor variasjon i arbeidsoppgaver, type kunder og bransjer. Mange vil nok fortsatt velge en av de store, men det kan godt være du gjør lurt i å det minste vurdere oss. Kanskje du ikke er en av de som alltid følger flokken likevel? Hverdagen i det mellomstore revisjonsselskapet Som akkurat passe stor i konkurranse med store selskaper, har vi kanskje hakket mer tid å vie våre kunder, noen knepp mer personlig oppfølging og litt ekstra vilje til å prioritere kundene - selv de som ikke er store. For kundene våre er i all hovedsak mellomstore, eierstyrte virksomheter - altså kjernen i norsk næringsliv. I et akkurat passe stort selskap får du samme faglige utfordringer som i store virksomheter, bare med akkurat passe kort vei til beslutningene. Du får jobbe i et passe stort miljø, i passe store team og med nærhet både til kunden og partneren. For å lykkes i vår arbeidshverdag tror vi du kommuniserer og samarbeider godt, og at du evner å skape begeistring sammen med kunder og kollegaer. Hos oss får du muligheten til en faglig spesialisering, og evner du å veilede andre ansatte og å gi konstruktive innspill på veien, kan prosjekt- og personalledelse også være aktuelt for deg.
Om RSM Norge

Hvem er RSM?
RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og vår ambisjon er å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk næringsliv.

Vi er også akkurat passe store. Vi er nemlig store nok til å få spennende og prestisjetunge kunder med komplekse oppgaver, store nok til å ha egen europeisk fotballturnering, og små nok til å skape et fellesskap der alle kjenner alle og hvor individer blir tatt vare på.

Hva kan du forvente av oss?
Vi ønsker at alle våre ansatte skal få utfordringer og prestere på et høyt nivå, samtidig som det er balanse mellom jobb og privatliv. Hos oss jobber vi i team og i tett samarbeid med partnerne.

I RSM går vi på jobb for å skape gode kundeopplevelser. Vi jobber mye med andre passe store virksomheter, og får på den måten et nært forhold til kundens faktiske drift.

En av våre mest typiske egenskaper er samholdet. RSM kjennetegnes i stor grad av lagånd og samarbeid mellom kollegaer. Ansatte har et genuint ønske om at andre skal lykkes – og ser ikke på karriereutvikling som et nullsumspill.

Tidlig i karrieren får du ansvar og muligheten til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver. Senere kan du gjerne spesialisere deg innenfor det området du trives best med. Som tidligere generalist blir man ofte en bedre spesialist.

RSM tilbyr ikke jobber, vi tilbyr karrierer. Vår filosofi er at hvis du bringer kompetanse, motivasjon og innsats, sørger vi for gode vekstvilkår.

Les mer og se våre ledige stillinger på http://bit.ly/rsm-norge