Hvem ser RSM Norge etter når dere rekrutterer nye medarbeidere? Møt HR-direktør Øyvind Sæther.

Ledige stillinger hos RSM Norge

Revisorer søker kollegaer

KOMPETANSE Hvem ser vi etter? Vi søker deg med høyere økonomisk utdanning, sterkt faglig engasjement og god analytisk forståelse. Du har minst ett årsoppgjør på samvittigheten. Videre søker vi deg med god teknologisk forståelse og kompetanse slik at du kan være med på å bidra til at RSM også i fremtiden kan være relevant for våre kunder. Du trives i dialog med kunden og demonstrerer solid forretningsforståelse. For å trives i RSM tror vi du har en utpreget stå-på-vilje, er lett å engasjere, jobber systematisk og bidrar aktivt med å gjøre deg selv og dine kollegaer gode. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig på en god måte. Hva skal du gjøre? I et akkurat passe stort selskap får du samme faglige utfordringer som i store virksomheter, bare med akkurat passe kort vei til beslutningene. Du får jobbe i et passe stort miljø, i passe store team og med nærhet både til kunden og partneren. Hvorfor skal du begynne hos oss? Vi er akkurat passe store. Dermed blir hver enkelt person litt viktigere og litt mer synlig. Menneskene hos oss er vår viktigste ressurs, og vi legger mye energi i det å videreutvikle RSM som en attraktiv arbeidsplass. Vi tror på å ta vare på og videreutvikle våre ansatte gjennom å gi tidlig ansvar og mange muligheter, og vi tilbyr individuelle utviklingsplaner slik at den enkelte ansatte får sitte i førersetet for sin egen fremtid. Du vil derfor oppleve stor variasjon i arbeidsoppgaver, type kunder og bransjer. I 2018 og 2019 er vi også kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av Great Place to Work. Det i seg selv kan jo ikke være et dårlig utgangspunkt? - - - Alle søknader behandles konfidensielt. Søknadsfrist snarest.
Oslo, Stord, Voss
Snarest

RSM søker nyutdannede revisorer til vårt kontor i Sandnes

RSM Norge søker nyutdannede revisorer til vårt kontor i Sandnes. Oppstart er høsten 2019. Ønsker du å bli en del av et akkurat passe stort revisjonsmiljø? Dine viktigste oppgaver vil bli å: sette deg inn i og forstå kundenes virksomhet og behov, gjennomføre finansiell revisjon av våre oppdragsgiveres regnskaper, kommunisere godt og skape begeistring sammen med kunder og kollegaer, bidra til å ta vare på og videreutvikle RSMs kultur, omdømme og kompetanse, bidra til å styrke tilliten til finansiell informasjon i markedet KOMPETANSE Vi søker deg som: fortrinnsvis studerer MRR eller siviløkonom med finansrettede fag har minst like gode karakterer som de fleste andre er interessert i en karriere innen revisjon og har en utpreget stå-på-vilje er strukturert og lærevillig er omgjengelig og lett å samarbeide med behersker det norske språket skriftlig og muntlig på en upåklagelig måte
Sandnes
17.06.2019

RSM søker advokat/advokatfullmektig til vårt kontor i Oslo

KOMPETANSE Hvem er så du? Vi håper du har levert mastergraden med gode resultater for noen år siden, og at du nå har fått minst to års erfaring innen skatt og selskapsrett på samvittigheten. Vi tror du får energi av å fordype deg i faglige problemstillinger og av å jobbe selvstendig. Samtidig tror vi du trives med å jobbe i tett relasjon med kunder og kollegaer. Ideelt sett har du noe erfaring fra skatt og selskapsrettslig strukturering i et internasjonalt perspektiv. Du bør like å skrive og være flink til å kommunisere, både på norsk og engelsk, så vel muntlig som skriftlig. Hva kan du vente av oss? Vi er et lite advokatfirma, tilknyttet et akkurat passe stort revisjons- og rådgivningsselskap som fokuserer på kjernen av norsk næringsliv; de små og mellomstore virksomhetene. Det betyr at hos oss vil du være en litt større brikke i et litt mindre spill. Vi tror på det å gi tidlig ansvar, og å jobbe tett med kunder og kollegaer. Dette er en unik mulighet til å lære av de beste, samtidig som du får jobbe selvstendig og dyrke fagnerden i deg ved å jobbe bredt med skatt og selskapsrett. Hvis dette høres ut som deg eller noen du kjenner, nøl ikke med å ta kontakt med oss. Kontaktpersoner i RSM Advokatfirma: Johan K. EngelschiønPartner i RSM Advokatfirma. Tlf: + 47 90 86 42 91 Morten H. ChristophersenPartner i RSM Advokatfirma. Tlf: +47 41 93 36 50
23.06.2019

RSM Norge søker nyutdannede revisorer til Oslo. Oppstart er høsten 2019.

RSM er akkurat passe store. Det betyr at hver enkelt person blir litt viktigere og litt mer synlig. Menneskene hos oss er vår viktigste ressurs, og vi legger mye energi i det å videreutvikle RSM som en attraktiv arbeidsplass. RSM kjennetegnes i stor grad av lagånd og samarbeid mellom kolleger. Vi tror på det å ta vare på og videreutvikle våre ansatte gjennom å gi tidlig ansvar og varierte muligheter, og vi tilbyr individuelle utviklingsplaner slik at den enkelte får sitte i førersetet for sin egen fremtid. Du vil derfor oppleve stor variasjon i arbeidsoppgaver, type kunder og bransjer.   KOMPETANSE Vi søker deg som; har en relevant utdanning innen økonomi eller finans, har minst like gode karakterer som de fleste andre, er interessert i en karriere innen revisjon og har en utpreget stå-på-vilje, er strukturert og lærevillig, er omgjengelig og lett å samarbeide med, og behersker det norske språket skriftlig og muntlig på en upåklagelig måte. Dine viktigste oppgaver vil bli å; sette deg inn i og forstå kundenes virksomhet og behov, gjennomføre finansiell revisjon av våre oppdragsgiveres regnskaper, kommunisere godt og skape begeistring sammen med kunder og kollegaer, bidra til å ta vare på og videreutvikle RSMs kultur, omdømme og kompetanse, og bidra til å styrke tilliten til finansiell informasjon i markedet.
Oslo
30.06.2019

RSM internship vinteren 2019 Internships

Gjennom programmet kan du være innom flere av våre tjenesteområder: Revisjon & Regnskap Skatt & Avgift Transaksjonsstøtte Som intern i RSM blir du aktivt involvert i spennende prosjekter sammen med våre dyktige kollegaer. Når du jobber hos oss, kommer du tett på oppdragsgiverne og det utspiller seg en unik arena for læring og kompetanseutvikling.    
Antall interns
3
Sted
Oslo
Les mer