Vi har nå etablert oss med 19 medarbeidere på våre kontorer i Arendal, Kristiansand, Lyngdal og Mandal. Alle har erfaring fra lokalmiljøet, og vi har en fin blanding av erfarne ringrever som har jobbet i bransjen lenge og unge talenter fulle av læringsriver og pågangsmot. Denne kombinasjonen er vi sikre på at våre kundre kommer til å dra nytte av. 

Sammen med våre 150 kollegaer i Oslo og på Vestlandet, står vi klare til å tilby deg våre tjenester. Ring oss gjerne på 38 07 07 00 eller kontakt en av våre nye partnere. Vi har nemlig gleden av å ønske Johan Thulin Bringsverd, Hans Olav Noraberg og Helge Vinterstø velkomne som partnere hos oss. 

Johan og Hans Olav kommer som partnere fra EY og Helge kommer som partner fra BDO. Johan og Hans Olav startet sin karriere i henholdsvis Pricewaterhouse og Arthur Andersen & Co, og har mer enn 25 års erfaring fra bransjen. Helge startet sin karriere i KPMG og har mer enn 35 års erfaring fra bransjen. De har alle tre omfattende erfaring innen områdene revisjon, regnskap, skatt, og generell rådgivning for små, mellomstore og store kunder innenfor et bredt bransjespekter.Vi ønsker de og alle andre ansatte på våre nye Sørlands-kontorer velkommen! 

Les mer på rsmnorge.no