Mitt navn er Hans Ragnar Berg, og jeg har gleden av å være leder for revisjons- og rådgivningsselskapet RSM. Vi er allerede stolt samarbeidspartner med Heming Langrenn, og har nå også fått mulighet til å være begeistret støttespiller for Statoil NC Junior Holmenkollen 2018 i februar.

Idretten kjennetegnes av stort engasjement og masse idrettsglede. Evne til å skape engasjement og glede seg over små og store opplevelser sammen med gode kollegaer er også avgjørende for å skape varig gode prestasjoner i næringslivet. Verken i skisporet eller i næringslivet er det noen motsetning mellom det å ha det gøy, og det å skape gode resultater. Snarere tvert imot er jeg overbevist om at de som evner å skape et godt miljø og glede seg på veien, har større sjanse for å nå sine mål.

Både i næringslivet og i idretten snakkes det om talent. Fra mitt ståsted er evne til å jobbe målbevisst mot egne mål over lag tid kanskje det mest verdifulle talent en kan besitte. Ordtaket «øvelse gjør mester» gjelder i de fleste fasetter av livet. Om ønskede resultater uteblir i en periode, håper jeg derfor du «krummer nakken» og fortsetter den målrettede treningen for å realisere drømmer.

Selv om våre hjerter til daglig banker litt ekstra for skiløperne med de grønne Hemingluene vil jeg, på vegne av alle oss i RSM, få benytte muligheten til å ønske alle deltakere, støttespillere og heiagjenger noen morsomme, fremgangsrike og uforglemmelige skidager i Holmenkollen! 

Skihilsen fra begeistret støttespiller.

Hans Ragnar Berg, RSM Norge