<  
>  

SCHENKER Apprenticeship

Our Apprenticeships are Where You Start Today for Meaningful Career Development
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
About the Apprenticeship

This is where it all starts. This is where experts and leaders are made, and diamonds like you are polished. This is where you get your foot in the door and get an insider’s look into the world of logistics as we know it. 

If you ever wondered how we live in such a vibrant community with goods and supplies from every corner of the world. If you ever wondered how at the press of a button from your phone you can have goods on your doorstep within a few hours. If you ever wondered, “how far can I go?” then you should take a closer look at our apprenticeships. 

Apprentices are the best way for you to gain first experience and have a better career tomorrow. Get up, get going, and leverage your time and energy to make an impact on your career.

We offer apprenticeships in different departments including freight forwarding and logistics, land transport, warehouse logistics, office management, drivers, plant mechanics and engineering.

We believe that this is the right place for you to begin. Apply straight away, spread your wings, and steer your career in the right direction with us. 

Are you ready to do this?
We strongly believe in having fun and learning together.

That’s why we keep things as vibrant and happening as possible. We do this by bringing in ambitious talents through our apprenticeship positions!

Whether you’re exploring your options or looking to get a unique opportunity with one of the world leaders in the transport and logistics industry, this apprenticeship is for you. 

While working with us, you will get a chance to:

• Learn important skills
• Discover where your heart lies
• Interact with professionals and learn their ways
• Gain instant support, recognition, and respect 
• Add experience to your portfolio

Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Andre ledige stillinger hos SCHENKER
logo
Sommer-/Tilkallingsvikar Bodø
Hver dag står 1000 norske Schenker-ansatte på for å flytte stort og smått akkurat dit det skal -- til Røst, Roma eller Rio. Vi flyr, tar sjøveien, vi sender med tog og kjører bil - og vi har bestemt oss for å gjøre alt vi kan for å begrense utslippene. Folkene er vår viktigste ressurs, og vi står opp tidlig og jobber hardt for kundene våre. Nå trenger vi flere sterke hender og gode hoder på laget her ved vår terminal i Bodø, og håper du vil jobbe sammen med oss!Vi søker engasjerte og lærevillige Godsekspeditør-vikarer med interesse for transport og logistikk for sommeren 2024. Det vil kunne bli aktuelt med videre deltid/tilkallingsvikararbeid også etter sommeren. Vi søker deg som har stor arbeidskapasitet, gode samarbeidsevner og evne til å takle stress. Du er punktlig, effektiv og bidrar til et godt arbeidsmiljø. På en moderne terminal som vår er det ikke lengre bare tunge løft, men jobben er fysisk krevende. Vi har drift mellom kl. 06 og 24, så vi håper du har mulighet for å jobbe både sent og tidlig.Arbeidsoppgaver:Godsbehandling,Kontrolloppgaver/skanning av godsTruckkjøringDiverse oppgaver i og rundt godshusetVi kan gi deg:Erfaring med moderne logistikk og godsbehandlingErfaring fra et stort internasjonalt logistikkselskapPositive dager, nye bekjentskaper og lærdom.Erfaring med skiftarbeid - og ryddig lønn etter tariffavtaleEgenskaper og ferdigheter:Serviceinnstilt, lojal og samarbeidsorientertLøsningsorientert og en bidragsyter til et positivt miljøGod fysikk og gjerne erfaring med lagerarbeidDu har gjerne truckførerbevis, men ingen absolutt kravHar fylt 18 år.Noe digital kunnskapGode norsk- og engelskkunnskaperLurer du på noe -- kontakt gjerne Steffen Zahl på 9711 3481Vi behandler søknader fortløpende, og innen 17.04. 24 971 13 481
25.04.2024 Bodø
logo
-Har du kl. C? Vil du kjøre våre elektriske lastebiler i kombinasjon med arbeid på godsterminal?
Together as one team, we are Here to move. Hver dag står 1000 norske Schenker-ansatte på for å flytte stort og smått akkurat dit det skal - til Sommarøy, Stockholm eller Santiago. Vi i har bestemt oss for å gjøre alt vi kan for å begrense utslippene og kjører elektrisk eller på biogass når vi kan. Folkene er vår viktigste ressurs, og vi jobber hardt for kundene våre. Vi trenger flere gode hoder og håper akkurat du vil bli med på laget!Vi er en bransje i rivende utvikling og hos oss i Schenker er miljøfokuset stort. Vår terminal i Tromsø har 20 engasjerte medarbeidere, og vi søker en kombinert Sjåfører/terminalarbeider! Vi har nå flere nye el-biler her i Tromsø, og gleder oss til å redusere utslippene.Få en nøkkelrolle i vår satsing på utslippsfri logistikk. Vår terminal i Tromsø er navet i varedistribusjon i Troms. Du får varierte utfordringer og en flott helthetlig forståelse for vår logistikk så vel som personlig og faglig utvikling - med utgangspunkt i vår felles motivasjon og din erfaring.Kvalifikasjoner:-Har du lyst å bli vårt ansikt utad mot kunden? Vi søker både menn og kvinner med førerkort kl. C og YSK til å kjøre våre elektriske lastebiler i kombinasjon med arbeid på vår godsterminal. Om du også har erfaring med lagerarbeid, truckførerbevis eller annen aktuell kompetanse så fortell oss gjerne om dette!Vi tilbyr:Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, hyggelige kollegaer og en moderne miljøvennlig bil-park. Du får bygge gode relasjoner med våre viktige kunder - som vi tar godt vare på. Vi i Schenker er en ryddig arbeidsgiver med tariffavtale, skifttillegg osv. Hos oss vil du få en arbeidsplan med tyngde på morgen/dagtid og en lav andel nattevakt. Her bryr vi oss om folkene våre, og jakter på deg som bryr deg om jobben din.Lurer du på noe kontakt gjerne Kjøreleder Vidar Tennvassås eller 980 39891 eller Distriktssjef Roar Eriksen på 415 27176Send din CV og kort søknad i dag - vi behandler søknader fortløpende og innen 28 april. Adresse: Tromsø
28.04.2024 Tromsø
logo
Bli med i teamet som implementere fremtidsrettede logistikkløsninger
**Together as one team, we are Here to move.**Hver dag står over 1000 norske Schenker-ansatte på for å flytte stort og smått akkurat dit det skal -- til Svolvær, Skøyen eller Singapore. Vi flyr, tar sjøveien, vi sender med tog og kjører bil - og vi har bestemt oss for å gjøre alt vi kan for å begrense utslippene. Vi trenger flere gode hoder på laget, og håper du vil jobbe sammen med oss!Som Pricing & Solution Designer i Schenker vil du få et unikt innblikk i norsk næringslivs krav og forventinger til logistikkløsninger. Du vil kartlegge behov, utarbeide, prise og implementere fremtidsrettede logistikkløsninger for landtransport i tett samarbeid med vår markedsavdeling og våre kunder. Du vil hos oss jobbe med store og små, viktige og krevende kunder, og ofte med lengre prosesser. Vi møter beslutningstagere på alle nivåer, og søker deg som er dyktig til å tilpasse kommunikasjon og forstå den enkelte kundes behov. Du har erfaring med å finne løsninger -- ofte uten oppskrift - og kombinerer dette med et ryddig og analytisk hode. Hos oss blir du del av et svært godt Pricing & Solution Design-miljø. Vi jobber tett sammen i team, hvor også du vil bidra i videreutvikling og kommersielle diskusjoner.Arbeidsområder:• Forretningsutvikling, løsningsdesign, prising og implementering av nye og eksisterende kunder• Anbudsarbeid rettet mot kunder• Analyse, videreutvikling og kontinuerlig forbedring av logistikkløsninger• Oppfølging og rapportering på våre største kunder• Kundebesøk i samarbeid med vårt salgsteam• Videreutvikle og utfordre vår virksomhet - være pådriver for samarbeid på tvers av organisasjonenHvem er du?**•**Du har høyere relevant utdanning og arbeidserfaring• Du har solid erfaring med MS excel og kjent med Power BI• Du setter høye krav til kvaliteten på arbeidet ditt• Du liker å jobbe i team• Du har gode språkferdigheter i norsk og engelskØnsker du mer informasjon? -Kontakt Espen Kolseth på 91375183Vi ønsker at du i tillegg til CV skriver en kort søknad med fokus på din motivasjon og hva du kan bidra med. Adresse: Oslo
01.05.2024 Oslo
logo
-Har du en fleksibel timeplan og ønsker å jobbe noe ekstra?
Nå trenger vi flere sterke hender og gode hoder på laget her ved vår nye flotte terminal i Bergen, og håper du vil jobbe sammen med oss!Vi søker engasjerte og lærevillige Godsekspeditør-vikarer med interesse for transport og godsfremføring. Har du kapasitet ved siden av skolegang eller skal du ha et friår - har du en fleksibel timeplan og ønsker å jobbe noe ekstra? Vi søker deg som kan ta tilkallingsvakter også etter sommerferieperioden.Vikarer i vår godsterminal jobber med lasting, lossing og godsflyt - effektivt og trygt i tett samarbeid med gode kolleger. Vi søker deg som har stor arbeidskapasitet, gode samarbeidsevner og evne til å takle stress. Du er punktlig, effektiv og bidrar til et godt arbeidsmiljø. På en moderne terminal som vår er det ikke lengre bare tunge løft, men jobben er fysisk krevende. Blant våre dyktige godsekspeditører finner du spreke kvinner og menn i alle aldersgrupper. Vi har aktivitet både sent og tidlig, så vi håper du har mulighet for å jobbe ved flere av våre skift.Vi kan gi deg:• Erfaring med moderne logistikk og godsbehandling• Erfaring fra et stort internasjonalt logistikkselskap• Positive dager, nye bekjentskaper og lærdom.• Erfaring med skiftarbeid - og ryddig lønn etter tariffavtaleEgenskaper og ferdigheter:• Serviceinnstillt, lojal og samarbeidsorientert• Løsningsorientert og en bidragsyter til et positivt miljø• God fysikk og gjerne erfaring med lagerarbeid• Ønskelig med truckførerbevis• Har fylt 18 år.• Noe digital kunnskap• Gode norsk- og engelskkunnskaperNærmere opplysninger fås ved henvendelse til Frank Gjøsund. frank.gjosund@dbschenker.comSøk i dag - vi behandler søknader fortløpende og innen 23 april. Adresse: Blomsterdalen
05.05.2024 Bergen
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Les mer om muligheter hos SCHENKER
logo
SCHENKER Trainee Program
About the programWith our international trainee program, we offer young university graduates a comprehensive introduction to DB Schenker and a flawless career start. Within the 18 months-program, our trainees get an insight in one specific business field for example Air and Ocean Freight, Land Transport, Sales, Contract Logistics/SCM, Finance, IT or HR by simultaneously exploring our modern and international company culture. By being a real member of their individual department, our trainees will gain professional working experience and deep expert knowledge. Thereby our trainees will stay in close contact with their own individual DB Schenker internal senior mentor. The overall program scheduleDuring the program the trainees will be deployed in our Head Office in Essen but will conduct one deployment (3-6 months) in one of our worldwide country organizations to gain international expertise and intercultural competencies. By this, they also get an overview of our complex business and establish their own network throughout the company. In addition to that, our trainee group will be accompanied by a professional trainer throughout the entire program in form of regular one-week trainings and individual coaching sessions. Whom are we looking forFor our International Trainee Program we look for motivated and dedicated graduates who wish to kick start their career together with us. We take a close look at your qualifications, work experience, and personality to determine if you would be a good fit for our program. Our prerequisites include:  • Good to very good university degree in the specific business field (for example IT, Finance/Controlling, Logistics)• Initial work experience through internships preferably in the Logistics industry• Advanced English skills and basic German; other languages beneficial• Good interpersonal and intercultural skills• Independent, entrepreneurial mindset• Advanced analytical and conceptional thinking skills• Proficiency in Microsoft Office• Good communication skills
logo
SCHENKER Internship
Getting your foot in the door doesn’t have to be difficult. When spreading your wings, how about you start at a place where you can truly learn to fly? How about you start at a global logistics company that knows no bounds? How about you work in an environment that encourages career progression? Join us, and you will get to experience all of that and more. You hold the key to tomorrow. You will be opening new doors. How about you start working on it today, with us? Together, we can approach exciting challenges in any one of our locations. You get to be a real member of one of our teams. You get to set out on projects and assignments that challenge your skills and help to develop your professional skills further.  We value your time, so as an intern, you won’t be fetching coffee or running errands. Instead, you will be right in the middle, working your way to becoming a bright professional in the future. So, how about a worthwhile experience of working with us and starting to build your portfolio? Scroll through our opportunities now. We are excited to meet you! Are you ready to get started?Just like any great story is incomplete without a hero, a professional career is incomplete without an internship. This is where we step in to offer you a once in a lifetime opportunity to work with us during an internship program.  We bring together some of the best talents in the world and let them explore which career path would excite them most. Get an idea of how a world leader in logistics masters everyday challenges while having fun! While working with us, you will get a chance to: • Experience the practical field with an internship program• Open doors for new opportunities in the future• Work with experienced professionals• Test drive your theoretical knowledge • Enjoy support, appreciation and mentorship from industry experts
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Om SCHENKER
Schenker har klare mål om vekst. Vi søker deg som vil være med å nå dem sammen med oss.
DB Schenker er et av verdens ledende logistikk- og transportselskaper. Vi tilbyr land-, fly-, sjø- og kontraktslogistikk nasjonalt og internasjonalt. DB Schenker har 95 000 ansatte ved 2000 kontorer i 140 land. I Norge omsetter vi for 3,8 milliarder og har 1100 dyktige medarbeidere fordelt på 30 terminaler og kontorer.