<  
>  

Trainee i Schenker

Stillingstype
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Vårt traineeprogram bidrar til både din og vår suksess!

DB Schenker er i dag en ledende aktør innen logistikktjenester både nasjonalt og internasjonalt. Som trainee i Schenker AS tilbyr vi deg en mulighet til å tilegne deg en helhetlig kunnskap og forståelse av bransjen med kortsiktige og fremtidige utfordringer. Du vil få innsikt i samspillet mellom selskapet i Norge og vår plass i det internasjonale nettverket, samtidig som du utvikler ditt eget talent mot en fremtidig karriere. Din individuelle bakgrunn, perspektiver og ferdigheter vil være en viktig brikke i å bygge et vinnerlag.

Programmet vil hovedsakelig gjennomføres ved vår terminal i Oslo, men også med en 3 måneders utstasjoneringer ved en av våre andre terminaler i Norge. Det må dermed påregnes noe reisevirksomhet i disse periodene.

Traineeprogrammet går over 16 måneder, og inneholder et bredt spekter av elementer innen selskapets kjernevirksomhet.

Områder som dekkes er blant annet:

  • Logistikk, produksjon og terminaldrift
  • Optimalisering av produksjonsprosesser/teknologi og effektivisering
  • Distribusjon og driftsplanlegging
  • Nasjonalt og internasjonalt salg og markedsarbeid
  • Nasjonal og internasjonal trafikkledelse og trafikkstyring
  • Leder- og støtteverktøy

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er utdannet logistikkingeniør, eller har en Bachelor/Master innenfor logistikk. Har du utdannelse innen forretningsutvikling og kundeløsninger er du også en vi søker. Du er initiativrik og proaktiv av natur, og du brenner for en mulighet til å være med å gjøre en forskjell. Det er viktig for oss at du er en relasjonsbygger som aktivt deler din kunnskap og dine ideer, og at du behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Hvem er vi?

Schenker AS omsetter for over 4 milliarder og har 1050 dyktige medarbeidere fordelt på 28 terminaler og kontorer. Vi er ledende innenfor løsninger for bærekraftig varelevering. I 2019 åpnet vi vårt første distribusjonssenter for utslippsfri distribusjon i Oslo, kalt Oslo City HUB. I 2021 fortsetter vi utviklingen med utslippsfri distribusjon også i Bergen og Stavanger. Ved å gjøre lastebilparken elektrisk tar vi et nytt stort steg i vår miljøstrategi. Fremtiden for varetransport er utslippsfri, og Schenker AS skal vise veien dit.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos SCHENKER
logo
Operatør Kontrolltårn - deltid
Hver dag står over 1000 norske Schenker-ansatte på for å flytte stort og smått akkurat dit det skal -- til Hardanger, Hamburg eller Honolulu. Vi i har bestemt oss for å gjøre alt vi kan for å begrense utslippene og kjører elektrisk eller på på biogass når vi kan. Folkene er vår viktigste ressurs, og vi står opp tidlig og jobber hardt for kundene våre. Vi trenger flere sterke gode hoder, og håper akkurat du vil bli med på laget!Til vårt nyopprettede Kontrolltårn søker vi deg som vil del av et team som i døgnkontinuerlig skiftordning (24/7 365) holder oversikten og beholder roen. Slik kan vi ta grep når veier stenges, ferger ikke går eller snømasser hindrer toget. Kontrolltårnet er vår nye storsatsing på kontinuerlig tilstedeværelse, monitorering og proaktiv oppfølging av våre landtransporter.Sentrale arbeidsoppgaver:Overvåke trafikkbildet, samt våre transporter i hele landetTa grep for å unngå eller redusere skadevirkninger ved avvik/hendelserIverksette varsling internt og eksterntSikre god kommunikasjon til ansatte, partnere, kunder og leverandører i Inn- og utlandAndre oppgaver etter behovVi søker etter deg som har følgende kvalifikasjoner/egenskaper:Strukturert, tydelig og handlekraftig og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevnerEvne til å beholde roen, og samtidig iverksette relevant og korrigerende tiltak når akutte hendelser oppstårGod muntlig og skriftlig framstillingsevne på både norsk og engelskErfaring fra operasjonssentral eller tilsvarende virksomhet er ønskelig, men ikke et kravVi tilbyr:En utfordrende og sentral stilling i et av verdens ledende logistikk- og transportselskapHøyt aktivitetsnivå med engasjerte og dyktige kollegaerDeltidsstilling som gjerne kan kombineres med studierArbeidstid inkluderer kveld/natt og helgearbeid, og vi er ryddige i forhold til lønn, tillegg osvSend din søknad og CV snarest og innen 1. februar932 95 018
Frist 01.02.2023
Les mer
logo
Operational Excellence
Jobb med prosessutvikling og Lean-tenkningVi i Schenker leverer gode logistikkløsninger som holder en høy kvalitet. Vi har klare mål om fortsatt vekst her på Sørlandet, og søker deg som vil være med å nå dem sammen med oss. For å styrke innsatsen med kvalitet- og forbedringsarbeid, søker vi i Kritsiansand en dyktig medarbeider som vil inngå i vårt team. Vi jobber nå konkret med å bruke flere el-biler i distribusjon her i Agder, og gleder oss til å redusere utslippene. Vår terminal i Kristiansand har 40 engasjerte medarbeidere, og vi håper du trives med å organisere mens du også klarer å tenke videreutvikling.Ansvar og hovedoppgaver:Ansvar for å ivareta gjeldende rutiner for kvalitet og miljø innenfor landproduktet i Branch KristiansandAnalysere og følge opp selskapets nøkkeltall innen kvalitet og miljø på Branch-nivåDelta og lede prosess- og kvalitetsforbedrende prosjekter, herunder LeanLede og supportere operasjonell implementering av nye produkter, løsninger og kunderBindeledd mellom operasjonelle avdelinger, terminal, CoDi og utland for kvalitet og miljøBistå i ressursplanlegging av trafikkoppleggPallekoordinator -- oppfølging av transportører og kunder.Diverse administrative- og andre ad-hoc oppgaverØnskede kvalifikasjoner:Relevant utdannelse, eventuelt grundig relevant erfaring.Initiativrik, strukturert, selvgående og evne til å arbeide godt i teamEvne til å raskt tilegne seg ny kunnskapGode IT kunnskaper og en erfaren bruker av Microsoft OfficeGod skriftlig og muntlig fremstillingsevne i både norsk og engelskErfaring med forbedringsarbeid og metoder er en fordel.Vi tilbyr:Muligheter til faglig og personlig utviklingEn engasjerende jobb i et hyggelig miljø med høy aktivitet og solid kompetanseStillingen inngår i Branch Kristiansands ledergruppeAllsidige og utfordrende arbeidsoppgaverGode pensjons- og forsikringsordninger918 00 703
Frist 08.02.2023
Les mer
Om SCHENKER
Schenker har klare mål om vekst. Vi søker deg som vil være med å nå dem sammen med oss.
DB Schenker er et av verdens ledende logistikk- og transportselskaper. Vi tilbyr land-, fly-, sjø- og kontraktslogistikk nasjonalt og internasjonalt. DB Schenker har 95 000 ansatte ved 2000 kontorer i 140 land. I Norge omsetter vi for 3,8 milliarder og har 1100 dyktige medarbeidere fordelt på 30 terminaler og kontorer.