<  
>  

Trainee Program

Traineeprogrammet har som mål å rekruttere unge talenter til Schibsted og kvalifisere dem for nøkkelposisjoner i våre virksomheter.
Stillingstype
Antall traineer
1
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Erfaringsnivå
0-1 år arbeidserfaring
1+ - 5 år arbeidserfaring
Om

Traineeprogrammet har som mål å rekruttere unge talenter til Schibsted og kvalifisere dem for nøkkelposisjoner i våre virksomheter.
For å nå våre ambisiøse mål, må vi være innovative, kreative og kunne tilpasse oss stadige endringer. Til vårt traineeprogram søker vi derfor motiverte, løsningsorienterte og tilpasningsdyktige mennesker med en ekte interesse for media. 

Kandidater må være statsborgere i land som er innenfor Schengen-avtalen.

2 år – 4 jobber – 8 samlinger

Som trainee får du stadig nye utfordringer, både gjennom jobb og i fagsamlinger. Du kommer til å ha fire forskjellige jobber, med ulike roller og i ulike medieselskaper. Du kan for eksempel være forretningsutvikler for en online rubrikktjeneste, journalist i en avis, annonseselger for et magasin, kontroller i et mediehus eller forretningsanalytiker i en gratisavis. Du kan jobbe med strategi, finans eller prosjektledelse, eller ha mer operasjonelle arbeidsoppgaver. Mulighetene er mange!

Mentor og personlig oppfølging

Som trainee får du tildelt en mentor som følger deg gjennom hele traineeprogrammet. Alle mentorer sitter i nøkkelposisjoner i Schibsted-systemet. Mentorens rolle er å være din guide; en som kan støtte deg og gi deg råd gjennom traineeløpet. I hver jobbperiode vil din nærmeste overordnede i virksomheten der du jobber også fungere som din veileder og rådgiver. I tillegg vil traineelederen ha jevnlige utviklingssamtaler med deg og alltid være tilgjengelig for spørsmål, rettledning og råd.

Traineeprogrammenes innhold

Gjennom de to årene Schibsteds traineeprogram varer, deltar traineene i faste opplæringsmoduler. Treningsmodulene skal bidra til å øke traineenes kunnskap om grunnleggende nøkkelprosesser i vårt mangfold av medieselskaper.

Opplæringsmodulene skal:

Gi faglig utvikling og forståelse innen utvalgte fagområder og -emner
Gi arbeidsmetodikk, metoder og verktøy
Gi kunnskap og informasjon om mediekonsernet Schibsted og datterselskapene

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Schibsted ASA
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Les mer om muligheter hos Schibsted ASA
logo
Schibsted Summer Internship
Schibsted Summer Internship er et spennende og krevende sommerprogram rettet mot unge og engasjerte mennesker som er under høyere utdanning.Programmet er bygget over de samme grunnprinsippene som våre traineeprogrammer og fungerer også som rekrutteringskanal til Schibsted Trainee Programs. Kandidater må være skandinaviske statsborgere. Utfordrende oppgaver - Individuell oppfølging - Bransjekunnskap - Nettverk Vårt summer internship gir utvalgte studenter en unik mulighet til å bli kjent med mediekonsernet Schibsted og få et innblikk i mediebransjen. I tillegg til lærerik arbeidserfaring, er det viktig for oss å gi våre summer interns personlig oppfølging og tilbakemelding under engasjementets varighet. Det legges også stor vekt på sosiale aktiviteter sammen med våre traineer. Programmet starter i midten av juni og varer til midten av august hvert år. Vi ser etter: Akademisk bakgrunn. Kandidater må være i ferd med å fullføre høyere akademisk utdanning og helst ha fullført halvparten av en mastergrad. Utenomfaglige interesser og erfaringer. Lederverv innen politikk, studentforeninger, frivillige organisasjoner eller lignende vektlegges. Sosiale ferdigheter. En summer intern må være god på samarbeid og menneskelige relasjoner. Hun eller han må både ha evnen til og finne tilfredsstillelse i å jobbe med folk fra ulike miljø og kulturer. Internasjonal orientering er et pluss
Om Schibsted ASA

Schibsted er et skandinavisk mediekonsern med ambisjoner om å bli ledende i Europa. Vi har ca 7500 ansatte og virksomheter i 26 land. Våre hjemmemarkeder er Norge og Sverige, men konsernet har også selskaper i Danmark, Finland, Frankrike, Spania, Estland, Latvia, Litauen, Østerrike, Italia, Belgia, Portugal, Russland, Slovenia, Singapore, Malaysia, Filippinene og fire land i Latin-Amerika. I dag er vi til stede innen mediene avis, tv, film, online, mobil, bøker og magasiner.

Visjon

Schibsteds visjon er å være en ledende skandinavisk mediebedrift gjennom å være den foretrukne innholdsleverandør til forbrukere og annonsører uavhengig av medievalg.

Antall ansatte

Vi har ca 7500 ansatte og virksomheter i 26 land.