Sector Alarm AS

Salg / Markedsføring, Øvrig

Sector Alarm er et norsk konsern i sterk vekst, som i 2017 hadde en omsetning på 2,1 milliarder. Selskapet ble etablert i 1995, og er i dag en av de ledende aktørene i Europa.

Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter. Selskapet har mer enn 525 000 kunder, og over 2000 medarbeidere i Norge, Sverige, Irland, Finland, Spania og Frankrike. I Norge har selskapet over 175 000 kunder og 500 medarbeidere.

Sector Alarm har gjennom fokus på riktige mennesker og gode konsepter, en sterk posisjon i sine markeder. I et selskap med en offensiv vekststrategi, tilbyr vi riktige mennesker spennende karrieremuligheter.

 

Les mer om Sector Alarm AS
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Se flere videoer fra Sector Alarm AS
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Sector Alarm AS

Er du positiv, overbevisende og har et ønske om å jobbe med operativt salg til bedrifter?  Sector Alarm er en salgsorientert organisasjon som har hatt en formidabel vekst de siste årene. Vi har mange spennende oppgaver som skal løses, vi søker derfor en engasjert og dedikert salgskonsulent som trigges av måloppnåelse, kundekontakt og konkurranser.   Har du gode kommunikasjonsferdigheter, et hode for business og lyst til å være en del av et sosialt og energisk team?   Din arbeidshverdag:    Som salgskonsulent vil du bli en del av profesjonelt team som i dag består av 11 dyktige medarbeidere. Din hovedoppgave vil være å kontakte potensielle bedriftskunder for å booke og gjennomføre kundemøter. Du vil dermed ha frihet til å planlegge og styre egen hverdag, og noe reising må påberegnes. Som vår nye salgskonsulent får du et selvstendig ansvar for innsalg av våre alarmløsninger, og videre forhandlinger med små og mellomstore bedriftskunder. For å lykkes hos oss er det viktig at du er en person som alltid har kundens behov i fokus, og som ikke gir deg før kunden er fornøyd.   Hvem vi ser etter:   Vi ser etter deg som drives av å levere gode resultater, og som trives i et dynamisk miljø med høyt tempo. Som person er du pålitelig, strukturert og selvgående, du tar eierskap til arbeidsoppgavene dine og du står på litt ekstra når det er nødvendig. For å sikre gode kundeopplevelser er det viktig at du er relasjonsbyggende av natur, og at du evner å fremme budskap og salgsargumenter på en ryddig og god måte.      Du har:  Førerkort klasse B er et krav, det er positivt om du også disponerer egen bil.  Stillingen krever også at du har gode kommunikasjonsferdigheter i norsk, både muntlig og skriftlig.  Ettersom Sector Alarm er et sikkerhetsselskap krever vi tilfredsstillende vandel, og den vi ansetter må levere en uttømmende vandelsattest før ansettelse (vi vil bistå deg i denne prosessen).          Dokumenterte salgsresultater teller positivt, men dette kan erstattes med et sterkt pågangsmot, og et genuint ønske om å lykkes innen salg.         Vi kan tilby deg:         I Sector Alarm har vi et svært inkluderende arbeidsmiljø, du blir en del av et solid team med felles fokus på måloppnåelse. Du vil videre få nødvendig opplæring og trening gjennom vårt interne kursakademi, slik at du vil føle deg trygg på at du kan utføre dine arbeidsoppgaver på en optimal måte. Vi tilbyr deg ellers gode lønnsbetingelser med fastlønn og provisjonsordning. Sector Alarm er et selskap som fremmer gode karrieremuligheter for dyktige medarbeidere, så hos oss vil du kjenne deg ivaretatt!    Stillingen rapporterer til salgssjef. 
22.02.2019 Oslo
Er du på utkikk etter nye muligheter internt i Sector Alarm? Kanskje du skal flytte? Eller studere i en annen by? Vi søker kontinuerlig nye salgskonsulenter i hele Norge. Per idag har vi avdelinger i: Bergen Oslo Trondheim Stavanger Bodø Drammen Skien Hamar Asker/Bærum Lillestrøm Tønsberg Ålesund Kristiansand Fredrikstad Verdal Tromsø Kunne du tenke deg å jobbe med salg av våre sikkerhetssystemer? Høres det spennende ut å treffe nye mennesker hver dag? I tillegg har du muligheten til å delta på spennende reisekonkurranser, vi har vært steder som Miami, New York, Milano, Las Vegas, Sør-Afrika, Barcelona og Kroatia! Jobber du allerede i Sector Alarm kjenner du nok til systemet vårt fra før, men alle som begynner på DS vil få full opplæring via Sector Way Academy. I denne stillingen vil man jobbe på ettermiddag og kveldstid, så det er viktig at du har mulighet til det. Hva kan vi tilby deg? På DS får du gode muligheter for inntjening og personlig oppfølging, med klare mål og retningslinjer. Du vil ha en spennende og variert arbeidshverdag med gode kollegaer og et godt arbeidsmiljø. 
28.02.2019 Norge
Sector Alarm har hatt en formidabel vekst de siste årene, og fremover skal vi bli enda større. Vi skal fortsette erobringen av privatmarkedet for boligalarm, og søker derfor en dyktig og ambisiøs Salgssjef, for en spennende mulighet til vår avdeling i Bodø.    Som Salgssjef i Sector Alarm vil du ha ansvar for å bygge opp, utvikle og kvalitetssikre teamet ditt. Det er viktig at du trives i et energisk salgsmiljø, motiveres av gode resultater og har et ønske om å lykkes med salg.      Hvorfor jobbe hos oss?  Du får en god og grundig opplæring samt delta i utviklingskurs for ledere gjennom vårt «Sector Sales Management Program», slik at du som leder får de verktøyene som trengs for å kunne lykkes. Du får ta del i, og bidra til den gode kulturen vi har på jobb. Du vil ha en god og motiverende lønnsmodell med fastlønn og provisjon. Du vil få muligheten til å vinne reiser til fantastiske destinasjoner to ganger i året. Du blir en del av vår offensive organisasjon, med karrieremuligheter, både nasjonalt og internasjonalt.   Primære arbeidsoppgaver:      Rekrutteringsansvar for egen avdeling      Opplæring og oppfølging av egne selgere       Coaching og trening      Budsjettansvar       Områdeansvar i Bodø-regionen       Daglige motivasjonsmøter med ditt eget team       Eget salg       Vi søker deg som har relevant ledererfaring fra tidligere, eller har jobbet med salg og som har troen på at du er en dyktig leder.    Ettersom Sector Alarm er et sikkerhetsselskap, krever vi tilfredsstillende vandel, og den vi ansetter må levere en uttømmende vandelsattest. Vi vil bistå deg i denne prosessen.       Vi stiller også krav om at du innehar førerkort klasse B, disponerer egen bil og innehar gode norskkunnskaper.    
28.02.2019 Bodø
Gjennom flere år med formidabel vekst, har Sector Alarm befestet sin posisjon som den mest ekspansive trygghetsleverandøren i Europa. Vi skal nå nye høyder og vi ønsker å fokusere ytterligere på salgstrening. Til en nyopprettet stilling ser vi derfor etter en engasjert Sales Coach som vil være med på suksessen videre.     Hovedansvaret ditt vil ligge på opplæring, trening, oppfølging og videreutvikling av salgssjefer og selgere i Norge, og på denne måten bidra til å sikre både budsjettoppnåelse og kundetilfredshet.  Vi søker derfor deg som er proaktiv, fleksibel og salgsorientert, du er en motivator som innehar riktig vinnermentalitet.     Hovedoppgaver: Operativ coaching og trening av våre salgssjefer og selgere  Være en aktiv bidragsyter til at salgsapparatet vinner flere markedsandeler  Oppfølging etter gjennomført salgstrening  Utarbeide utviklingsplaner  Som Sales Coach vil du ha en sentral rolle i Sector Alarm, og du får en stor innflytelse på hverdagen til våre salgssjefer og selgere. Da stillingen er svært operativ må reising påregnes. Ettermiddags- og kveldsarbeid er en naturlig del av denne rollen, men samtidig har du fleksibilitet til å kunne påvirke egen hverdag.    Hvem ser vi etter?   Vi ønsker oss en selvstendig og målbevisst kollega som trigges av å skape resultater gjennom andre, i tillegg er du god til å få folk med deg.  Vi vet at du har svært god erfaring fra salg, og at du har jobbet hardt for å nå de målene du har satt deg. Du er nå klar for å overføre din kunnskap til nye kolleger, og vi gleder oss til å få deg med på laget!    Du har:  Verdifull salgserfaring fra felt, fortrinnsvis B2C  Gode kommunikasjonsevner i norsk, muntlig og skriftlig  Førerkort klasse B, disponerer egen bil  Tilfredsstillende vandel      Dette kan du forvente fra oss:    En svært selvstendig rolle med store muligheter for å påvirke egen hverdag  Spennende utfordringer innenfor et viktig satsningsområde  Et åpent, inkluderende og morsomt arbeidsmiljø    Utvikling og kurs gjennom Sector Alarms interne kursakademi  Gode karrieremuligheter for riktige mennesker     Internasjonalt miljø med tett samarbeid over nasjonale grenser    Dyktige kolleger med en lidenskap for trygghet    Stillingen rapporterer til Sales Coach Manager.    Vi gjør oppmerksom på at Sector Alarm krever tilfredsstillende vandel, og alle kandidater må fremskaffe en uttømmende vandelsattest før ansettelse. Vi vil bistå deg i denne prosessen.     Søknader vurderes fortløpende. Vi ser frem til å motta din søknad! 
Snarest Norge
Sector Alarm har hatt en formidabel vekst de siste årene, og fremover skal vi bli enda større. Vi skal fortsette erobringen av privatmarkedet for boligalarm, og søker derfor en dyktig og ambisiøs Salgssjef, for en spennende mulighet til vår avdeling i Oslo.     Som Salgssjef i Sector Alarm vil du ha ansvar for å bygge opp, utvikle og kvalitetssikre teamet ditt. Det er viktig at du trives i et energisk salgsmiljø, motiveres av gode resultater og har et ønske om å lykkes med salg.       Hvorfor jobbe hos oss?   Du får en god og grundig opplæring samt delta i utviklingskurs for ledere gjennom vårt «Sector Sales Management Program», slik at du som leder får de verktøyene som trengs for å kunne lykkes. Du får ta del i, og bidra til den gode kulturen vi har på jobb. Du vil ha en god og motiverende lønnsmodell med fastlønn og provisjon. Du vil få muligheten til å vinne reiser til fantastiske destinasjoner to ganger i året. Du blir en del av vår offensive organisasjon, med karrieremuligheter, både nasjonalt og internasjonalt   Primære arbeidsoppgaver:        Rekrutteringsansvar for egen avdeling       Opplæring og oppfølging av egne selgere        Coaching og trening       Budsjettansvar        Områdeansvar i Oslo-regionen        Daglige motivasjonsmøter med ditt eget team        Eget salg        Vi søker deg som har relevant ledererfaring fra tidligere, eller har jobbet med salg og som har troen på at du er en dyktig leder.     Ettersom Sector Alarm er et sikkerhetsselskap, krever vi tilfredsstillende vandel, og den vi ansetter må levere en uttømmende vandelsattest. Vi vil bistå deg i denne prosessen.        Vi stiller også krav om at du innehar førerkort klasse B, disponerer egen bil og innehar gode norskkunnskaper.     
08.03.2019 Oslo
  Ønsker du en spennende deltidsjobb? Vår alarmstasjon søker to serviceinnstilte alarmoperatører!          Gjennom flere år med formidabel vekst, har Sector Alarm befestet sin posisjon som den mest ekspansive trygghetsleverandøren i Europa. Vi har mange spennende oppgaver som skal løses på vår alarmstasjon, vi søker derfor to serviceinnstilte alarmoperatører som trives med kundekontakt per telefon. Teamet du vil bli en del av består av løsningsorienterte, strukturerte og ansvarsfulle alarmoperatører, som til enhver tid gir alt for å ivareta våre kunder gjennom å skape trygghet og gode kundeopplevelser.       Har du gode kommunikasjonsferdigheter, trives med et høyt arbeidstempo og har lyst til å bli en del av et sosialt og inkluderende team?     Din arbeidshverdag:           Vi har over 175 000 kunder i Norge, og som alarmoperatør er din viktigste oppgave å behandle utløste alarmmeldinger av ulik art. Ved reelle nødhendelser vil din hovedoppgave være å styre vekter til gjeldende adresse, samt å opprettholde eventuell kontakt med relevante nødinstanser.    Arbeidsoppgavene inkluderer også behandling av andre tekniske meldinger, kundeveiledning og andre administrative oppgaver som tildeles etter behov.           Vi har to ledige deltidsstillinger som skal besettes, hvor det ene er en 20% stilling hvor du jobber annenhver helg (dag- og kveldsvakter). Den andre stillingen vi har ledig er en 27% stilling hvor du jobber annenhver helg, denne turnusordningen inkluderer kun nattevakter. Disse stillingene lar seg fint kombinere med f.eks studier.  Vi tilbyr:           I Sector Alarm har vi et åpent og inkluderende arbeidsmiljø, og du vil få all nødvendig opplæring og trening gjennom vårt interne kursakademi.    Alarmstasjonen har dedikerte, sertifiserte coacher som vil følge deg tett i opplæringsfasen, så du vil alltid føle deg trygg på at du kan utføre dine arbeidsoppgaver på en optimal måte. Du vil følge en nøye planlagt skiftordning, og vi tilbyr deg gode lønnsbetingelser med tilhørende bonusordning. Sector Alarm er et selskap som fremmer gode karrieremuligheter for dyktige medarbeidere, så hos oss vil du kjenne deg ivaretatt!    Hvem ser vi etter?    Vi ønsker oss en kundeorientert og engasjert kollega, en person som trives i et dynamisk miljø der tempoet er høyt og oppgavene varierte. Som person er du pålitelig og selvgående, du tar eierskap til arbeidsoppgavene dine og du står på litt ekstra når det trengs. Det er en fordel at du liker å jobbe etter fastsatte mål, og at du trives med telefonen som ditt viktigste arbeidsverktøy. Arbeidsoppgavene krever at du er analytisk og punktlig.    Vi har spennende og hektiske arbeidsdager, så det er viktig at du er utholdende og effektiv selv under press. Dersom du er opptatt av å gjennomføre arbeidsoppgaver på en pålitelig måte, har gode samarbeidsevner og ønsker å ta fått på spennende arbeidsoppgaver, da er du kanskje den personen vi ser etter?    Stillingen krever:           Generell datakunnskap (Office-pakken, gjerne CRM)         Meget gode kommunikasjonsferdigheter i norsk, muntlig og skriftlig          Gode kommunikasjonsferdigheter i engelsk, muntlig          Tidligere erfaring fra stilling innen kundeservice, gjerne fra en administrativ rolle med kundekontakt per telefon          Tilfredsstillende, uttømmende vandelsattest          Gjennomført vekterkurs er positivt, men er ikke et krav           Ettersom Sector Alarm er et sikkerhetsselskap krever vi tilfredsstillende vandel, og den vi ansetter må levere en uttømmende vandelsattest før ansettelse. (Vi vil bistå deg i denne prosessen.)    Oppstartdato avtales nærmere.           
13.03.2019 Oslo
Sector Alarm er i stadig vekst, og har stor pågang fra nye og eksisterende kunder. Vi har mange spennende oppgaver som skal gjennomføres, og vi søker derfor etter en løsningsorientert og utadvendt Planning coordinator til hovedkontoret i Oslo.    Som Planning coordinator vil du være ansvarlig for å koordinere arbeidsoppdrag for våre sikkerhetsrådgivere i Norge. Det er derfor viktig at du er strukturert og effektiv, videre at du trives med å ha telefonen som arbeidsverktøy.    Planning-teamet består av seks personer, og er en del av selve hjertet i vår driftsorganisasjon. Sammen planlegger teamet alle avtaler for de som monterer våre alarmanlegg ute hos kunder. Det er høy aktivitet hos planning, latteren sitter løst og de er flinke til å motivere sikkerhetsrådgiverne til å ha fokus på effektivitet og kundetilfredshet.  Hverdagen er preget av høyt tempo og varierte oppgaver, men alt i alt handler jobben om å koordinere arbeidsordre slik at våre kunder er svært fornøyde med leveransen Sector Alarm tilbyr.    Hvorfor skal du velge Sector Alarm?    Sector Alarm er et selskap med ambisiøse mål, og vårt unge og dynamisk arbeidsmiljø har den kompetansen som skal til for å nå dem! Hos oss får du utviklings- og karrieremuligheter i et konsern i sterk vekst, og vi er opptatt av å bidra til at du lykkes i din nye rolle.    Dine hovedoppgaver vil være:   Koordinere arbeidsoppdrag for våre sikkerhetsrådgivere  Tilpasse arbeidsflyt av sikkerhetsrådgivernes kalendre for å oppnå optimal tidsstyring    Registrere morgenrapporter for å forsikre at sikkerhetsrådgiverne har mottatt sine oppgaver   Ha en aktiv dialog med vårt kundesenter for å kunne løse ulike administrative oppgaver    Vi ser for oss at du har:     Noe erfaring fra kundeservice     Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig         Du kan fremlegge tilfredsstillende vandelsattest      Generelt god datakunnskap    Gjerne erfaring fra med bruk av telefon som arbeidsverktøy, men dette er ikke et krav    Vi kan tilby deg:     Varierte og spennende arbeidsoppgaver.          Et meget godt arbeidsmiljø, der bedriften har fokus på intern utvikling av de ansatte     Grundig opplæring gjennom vårt utviklings- og opplæringsprogram; Sector Way Academy   Å bli en del av et energisk team som har fokus på arbeidsglede    En karriere i et selskap med sterk internasjonal vekst   Stillingen er en del av driftsavdelingen, og rapporterer til teamleder for planning. Vikariatet varer fra mars 2019 til desember 2019.  Føler du at dette er jobben for deg, vil vi gjerne at du sender oss en søknad som forteller hvorfor du vil bli vår vikarierende Planning coordinator!    Vi gjør oppmerksom på at Sector Alarm krever tilfredsstillende vandel, og alle kandidater må fremskaffe en uttømmende vandelsattest før ansettelse. Vi vil bistå deg i denne prosessen.    Søknadsfrist: Snarest   Hvis du lurer på hvordan det er å jobbe hos oss, se på filmen i annonsen.     For mer informasjon er du velkommen til å kontakte oss.
20.03.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

 • FEB 22
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 28
  2019
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Recruitment Specialist
Recruitment Specialist
Talent & Recruitment Manager

Filmer

Hør Christian fortelle om hvordan det er å jobbe som sikkerhetskonsulent i Sector Alarm.
Hør Paride fortelle om jobben som alarmoperatør i Sector Alarm.
Hos Sector Alarm verdsetter vi dine personlige egenskaper. Har du rett innstilling gir vi deg verktøyene for at du skal kunne lykkes, og få en karriere i Sector Alarm.
Hør Emilie fortelle om sin jobb som porteføljeselger i Sector Alarm
Hør Lise fortelle om jobben som Key Account Manager i Sector Alarm.
En av våre profilerte sikkerhetskonsulenter - Anders - forteller om hvordan det er å jobbe med oppsøkende salg i Sector Alarm.

Adresse

Sector Alarm AS
Vitaminveien 1A
0485 OSLO