<  
>  

Sector Alarm AS

Salg / Markedsføring, Øvrig

Sector Alarm er en av Europas ledende leverandører av sikkerhet, og har mer enn en halv million fornøyde og trygge kunder i Europa. I over 25 år har vi levert sikkerhet til våre kunder gjennom å tilby alarmløsninger med svært høy kvalitet for private hjem og bedrifter med utmerket kundeservice, noe som fremgår av vår kundetilfredshet på 95/100.

Sector Alarm har hatt en sterk vekst gjennom årene, og har en spennende og lovende fremtid med fokus på ytterligere vekst i både nye og eksisterende markeder. Vi har 2500 ansatte i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spania og Frankrike, og har fokus på å ansette de riktige menneskene. Med de riktige menneskene på de riktige stedene i organisasjonen har vi tatt en sterk markedsposisjon i landene vi opererer i, fordi vi kan tilby våre kunder toppmoderne sikkerhetsløsninger.

Vi tilbyr spennende karrieremuligheter i et selskap med en ambisiøs vekststrategi. Hvis du deler vår lidenskap innen å tilby innovative produkter som gir sikkerhet og trygghet til mennesker i private hjem eller hos småbedrifter, er 100 % kunde- og målfokusert, og leter etter en rolle der du kontinuerlig kan utvikle deg mens du jobber med fantastiske kolleger i et morsomt og fartsfylt miljø, vil vi gjerne høre fra deg.

 

Fakta om Sector Alarm AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Etablert år
1995
,,
Vi søker hele tiden etter de riktige menneskene
Jobbmuligheter i Sector Alarm AS
Jobbmuligheter i Sector Alarm AS
 • Salgskonsulenter
 • Salgsledere
 • Sikkerhetskonsulenter
 • Montører
 • Vektere
 • Teknisk support
 • Kundeservice
 • Administrasjon
 • IT
 • Økonomi 
 • HR

Bli kjent med Sector Alarm AS

Arbeidsglede i Sector Alarm Arbeidsglede og engasjement er viktig for trivsel og arbeidsinnsats. For Sector Alarm er engasjerte medarbeidere med høy trivsel en forutsetning for å oppnå selskapets mål og ambisjoner. Vi lever etter våre verdier: Kundeorientert, forbedringsvillig, målrettet og pålitelig.

Hvert år gjennomføres en omfattende medarbeiderundersøkelse som gir en samlet beskrivelse av medarbeidernes trivsel og settes i sammenheng med andre selskaper. Resultatene hos Sector Alarm er godt over gjennomsnittet.
Vis mer
Ansattgoder
Firmaturer og sosiale arrangementer
Bedriftsidrettslag
Kantineordning
Personalrabatt på produkter og tjenester
Bildegalleri

Kontaktpersoner

Recruitment Specialist
Recruitment Specialist
Talent Acquisition Specialist

Filmer

Hør Christian fortelle om hvordan det er å jobbe som sikkerhetskonsulent i Sector Alarm.
Hør Paride fortelle om jobben som alarmoperatør i Sector Alarm.
Hos Sector Alarm verdsetter vi dine personlige egenskaper. Har du rett innstilling gir vi deg verktøyene for at du skal kunne lykkes, og få en karriere i Sector Alarm.
Hør Emilie fortelle om sin jobb som porteføljeselger i Sector Alarm
Hør Lise fortelle om jobben som Key Account Manager i Sector Alarm.
En av våre profilerte sikkerhetskonsulenter - Anders - forteller om hvordan det er å jobbe med oppsøkende salg i Sector Alarm.

Adresse

Sector Alarm AS
Vitaminveien 1A
0485 OSLO