<  
>  

Jobbmuligheter innen Medisin, helse- og sosialfag

Shell
Jobbmuligheter innen Medisin, helse- og sosialfag
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og ledige stillinger knyttet til fagområdet Medisin, helse- og sosialfag. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Shell.
Andre arbeidsgivere som ansetter innen fagområdet
Vis alle 7503 arbeidsgivere
Relaterte stillingsannonser - Medisin, helse- og sosialfag
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Shell
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos Shell
logo
Shell graduate programme
Strukturert læring gir deg kunnskap og samtidig som du tilegner deg erfaring på innovative prosjekter, blir du støttet av et ypperlig mentorprogram. Du får oppfølging gjennom konstruktive kontrollsjekker gjennom hele programmet, samtidig som vi gi deg oppdrag som utfordrer deg. Du vil med en gang få utfordrende, praktiske roller og stadig flere ansvarsområder som vil sette fart på karrieren din etter at du har fullført programmet. Når du begynner i Shell, vil du få et omfattende innføringsprogram som systematisk introduserer deg for alle delene av organisasjonen og selskapsverdiene våre. Alt dette gjøres gjennom et program som består av en rekke samordnede trinn, blant annet turnus, selskapsintegrering, lokal og global utvikling, fremgangskontroller og vurderinger. Uansett hvilket fagområde du velger, vil du få enestående formell opplæring gjennom hele programmet.
logo
Assessed Internship
Et Assessed Internship er unik måte å bli kjent med Shell og bransjen på fra innsiden. Det vil også hjelpe deg bestemme om dette er riktig karrierevalg for deg.Det er ikke en uformell utplassering. Du deltar daglig i prosjekter som er håndplukket etter dine interesser og ferdigheter samtidig som du blir med i et prosjektteam hvor du jobber sammen med andre Shell-ansatte som alle er dyktige fagfolk på sine felt. Deres perspektiver vil gi deg innsikt i Shell, og dens krav og belønninger. En leder og en mentor vil støtte deg  og du vil få regelmessige prestasjonsvurderinger gjennom hele perioden. Dette for å sikre at du får mest mulig ut av opplevelsen og får tilbakemelding på prestasjonen din. Hva vi ser etter Du blir evaluert etter din evne til å analysere, fatte beslutninger og finne fungerende løsninger, samt ditt engasjement, din motivasjon, din utholdenhet og din selvsikkerhet. I løpet av ditt internship vil du få en formell vurdering av din mentor og overordnede. Etter dette vil det gjennomføres en endelig vurdering hvor du blir bedt om å fullføre en nettbasert simuleringsøvelse og en skriftlig oppgave. Du vil også bli bedt om å forberede en sluttpresentasjon om prosjektet ditt. Hvis du består internshipet, kan du bli tilbudt en plass i vårt Graduate Programme.
Om Shell

Energien vi leverer bidrar til å støtte økonomisk vekst og utvikling. Vi tar hensyn til samfunnsinteresser, og arbeider for at lokalsamfunn skal nyte godt av vår virksomhet samtidig som vi beskytter omdømmet vårt i forretningsdriften.

Oppfinnsomhet og avanserte teknologier er avgjørende for å kunne bidra til å dekke verdens energietterspørsel i fremtiden.

I Shell vet vi at ett enkelt selskap ikke kan utvikle alle disse alene. Vi samarbeider derfor nært med industripartnere og fagpersoner fra andre bransjer for å få nye ideer, og dele kunnskapen som bidrar til å drive utviklingen fremover.

Shell har vært aktiv i Norge i mer enn 100 år med oppstart i 1912.  Våre aktiviteter inkluderer leting og produksjon av olje og gass (oppstrøm), og raffinering, salg og markedsføring av petroleumsprodukter (nedstrøm). Vårt hovedkontor ligger i Sola kommune utenfor Stavanger. Oppstrømsvirksomheten har i tillegg kontorer i Kristiansund og på Aukra, mens nedstrømsvirksomheten blir ledet fra Oslo.

Visjon

Vårt mål er å oppfylle energibehovene i samfunnet, på måter som er økonomisk, sosialt og miljømessig levedyktige, nå og i fremtiden.

Våre kjerneverdier er ærlighet, integritet og respekt for mennesker. Dette danner grunnlaget for Shells generelle forretningsprinsipper. 

Antall ansatte

1126 i Norge. 923 i oppstrøm og 203 i nedstrøm.